Fest & Kalas

Mors dag i bilder

20130526-214649.jpgIdag har jag som många fler mammor blivit firad och dagen har verkligen varit hur fin som helst. Jag är visst en riktigt bortskämd mamma för jag känner mig alltid uppskattad och brukar bli förgylld med både omtanke och hemmagjorda små konsverk titt som tätt. Sånt som sätter guldkant på vardagen oavsett vilken dag det är! 😉

Men visst är det nåt visst när det smusslas och förbereds och stämningen är lite extra festlig.

Som om inte detta vore tillräckligt så har Nicke o barnen gett mig en skön sovmorgon, fixat frukost, lagat hemmagjord pizza till middag och bakat tårta! Älskar er min lilla familj som verkligen grejat och fixat allt hela dan. Bjuder på lite bilder.

Imorgon är jag tillbaka! Ny vecka, nya recept och annat kul!

Stor kram till er alla därute! 😛
20130526-214907.jpg
20130526-214927.jpg

4 svar till “Mors dag i bilder

 1. Sussi Hägg skriver:

  Vad mysigt Linda <3
  Det va
  du värd……Kramis från mig <3

 2. BrittMarie skriver:

  Vad härligt, vilken fin da du haft 🙂

 3. Anna J skriver:

  Ser man på bilderna så verkar det som du och familjen har haft en toppendag. Tårtan ser väldigt smaskig ut. Ha en fin vecka som kommer nu. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.