Mellanmål, läxor, höststorm och sockerkaka

20121009-161231.jpg

Hujedamej va de regnar och blåser på ön idag, riktig höststorm så löven yr! Här är vi i full gång med läxor och mellanmål. I ugnen står en sockerkaka och gräddas, var ju bara tvungen att prova min nya form! Testade ett annat recept också mot vad jag brukar använda och nu håller vi tummarna att det blir en hög fin sockerkaka! Ni ska få se sen. 😛

Print Friendly

4 reaktion på “Mellanmål, läxor, höststorm och sockerkaka

  1. Pingback: Blogged.se – Sök efter bloggar» Blog Archive » Mellanmål, läxor, höststorm och sockerkaka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>