Ost

Tävla och vinn varucheckar från Cantadou färskost


Nu har du chansen att tävla om 5 varucheckar cantadou färskost. Beskriv hur just din stund med cantadou skulle kunna se ut! Tävlingen pågår till och med måndag 25/6 efter midsommarhelgen.

Tävling i samarbete med Cantadou 

 

 


1
yes

34 svar till “Tävla och vinn varucheckar från Cantadou färskost

  1. Anna B skriver:

    En sommarkväll på bryggan med vitt vin, färsk baguett, Cantadou vitlöksost och trevligt sällskap.

  2. Hanna skriver:

    I helgen drack vi rosevin och till de hade vi jordgubbar, salta kex med cantadou ost fyra peppar och hemlagad jordgubbsmarmelad med vanilj. Det blev en bra brytning mellan den lite starka osten och den söta sylten.

    Glad midsommar till dig Linda och kryddan.

  3. Katja skriver:

    Min Cantadou-stund delar jag med mina nära & kära, var och en med sin Cantadou-favorit 🙂

    Trevlig midsommar till dig och familjen!

    Mvh Katja

  4. Linda skriver:

    En fredagskväll i soffan framför en bra film, ett glas vitt, digestive, skinka och Cantadou Pepparrot 🙂 Då mår jag bra! =)

  5. Lola skriver:

    Sovande barn, lugn och ro med ett glas rött och Cantadou på frasig baguette. Maken får nog gärna sova han med 😉

  6. Lollo skriver:

    Oh! Jag skulle LÄTT blanda Cantadou Basilika/Gräslök med färsk basilika och fetaost, och sen fylla färska champinjoner som får gosa till sig på grillen 😀 Har blivit lite lätt kär i fyllda champinjoner på sistone, det är en perfekt kompis till det mesta på grilltallriken.

  7. Louise skriver:

    Min cantandoustund är framförallt då jag tagit fram nybakat bröd ur ugnen, låtit det svalna och skär upp och brer den första skivan som fortfarande är ljum! Gärna på surdegsbröd, men cantandou passar bra på allt bröd och även som del av middagen som smaksättare eller pricken över i helt enkelt!

  8. Marie skriver:

    Jag har inte vart så stort fan av pepparotssås men kokte nötkött så det blev genommört så det ramlade i bitar , Gjorde en redning och la i en brk catandoupepparrot och grädde koka i hop detta, la i köttet och krydda med lite grovamalen svart peppar och salt ,servera detta till nykokt färskpotais

  9. Jessica skriver:

    En sommarkväll ute på balkongen med lite färska räkor, ett gott vitt vin och bröd med massa olika ostar och tillbehör. Så mysigt

  10. Rikke skriver:

    Jag och min alldeles egna lilla familj kommer snart hem till lilla sundsvall för att semestra lite.
    Där har jag alla mina vänner och släkt .
    Jag skulle bjuda in mina allra bästa vänner på sommarmys på mina föräldrars gård.
    Vin,ost och kex är väl inte helt fel, skulle passa perfekt, inte sant? Kram

  11. Helena i Uppsala skriver:

    Jag minns arkeologiska utgrävningens frukostar i Jordanien.
    Vi satt i matlag på bara marken med 3000 år gamla ruiner runt omkring som vi nyss grävt fram. För vi hade ju redan arbetat i tre timmar för att ta till vara på de någorlunda svala morgontimmarna. Soluppgången hade passerat och så även herdar med sina får och getter. Herdarna skakade på huvudet åt våra tokigheter: ”Varför gräva gropar för att sedan skotta igen dem?”
    Nyttigt var det med mycket grönsaker, naturligt solmogna, stenugnsbakat bröd köpt från bageriet på vägen ut, fleromättat fett (olivolja), örtblandningen zatar, fetaost, färska fikon, aprikoser, druvor, granatäpplen, mandlar, apelsiner och nybryggt te på källvatten från flödet nere i dalen.
    Det var bara Cantadou som fattades …

  12. Annika (Västerås) skriver:

    Min stund med cantadou. Jag brer valfri smak men helst vitlök eller 4 peppar på skivor av schwarzwaldskinka från Lidl rullar ihop delar på mitten sticker i en tandpetare cocktailtomat, Oliv. Packar ner det med någon god dricka. Sen far vi och har picknick ut efter någon cruising väg.

  13. malin fredriksson skriver:

    Jag skulle definitivt säga en fika med min man och mina tre tjejer och då gärna en fika ute i naturen där vi gärna tillbringar långa stunder tillsammans:)) Sen är den ju varnsinnigt god att ha i olika grytor som en smakhöjare:))

  14. Sara skriver:

    Som en väldigt trött småbarnsmamma tänker jag ”Egentid”! Ett paket Variant och till det Cantadou Paprika & Chili samt en med Vitlök & Örter. Ett par klasar vindruvor och så min stora last i livet; Coca Cola. Bredvid mig ligger Favorittidningen. En egen stund i soffan – åååååh!! *drömmer mig bort* 🙂

  15. Jonas M skriver:

    En burk Cantadou och några skivor rökt lax blir snabbt och lätt till fantastiska laxrullar!

  16. Malin skriver:

    På mitt och pojkvännens favoritställe i Sillvik, Göteborg. Med ryggen lutad mot en klippa, blickandes ut över Göteborgs skärgård. Med en nygräddad, fortfarande varm baguette och cantadou vitlök/basilika! Det hade nog gjort att jag fått flashbacks till tiden jag bodde i Frankrike. Så såg min frukost ut då!

  17. Britt-Marie skriver:

    Ja bruke ta fyre skiver form franska å bre på me ett lager cantadou med vit lök som är nästan like tjockt som hele mackan, sen toppar jag men konserverad skinka å och lite örter och en gnutta med ketchup sen lägger jag dom tillsammans i voffel järne å gör en varm macka med fyra skivor färskt brö! Sen avnjuter jag det hela framför tv-n med Johnsons tetra pack vin. Helst kollar jag på färjan eller ensam mamma söker ! Barna sover förstoss ! Egentid med vad jag behöver !

  18. Eva skriver:

    Cantadou och Nybakad Baguette
    Skulle kännas helt rätt.
    När vi tar båten ut till vårt favorit-skär,
    som ligger alldeles utanför här.
    Gärna med lite rött i glaset.
    Då skulle det vara rena kalaset!

  19. Natalie skriver:

    Åh favoriten är grillad hamburgare en rejäl klick cantadou och snabb stekta grönsaker såsom zuccini och paprika och lök.

    Lägger burgaren på en skiva grillad brödskiva, bre på nån Cantadou och servera grönsakerna till. Nam nam

    Ibland gör vi mini burgare och har olika Cantadou att välja mellan. Mums!

  20. Sofia skriver:

    Cantadou pepparrot (Fungerar även med andra smaker) med ciabatta och renstek!
    Mums va gott! Gärna med ett gott te till.
    Det är vardagslyx och avkopplande.

    Glad midsommar. Kram

  21. JessicaS skriver:

    Mitt nya jobb vi skulle fira, lite bubbel och mycket bira, till detta fick fantasin min spira. God cantadou jag använda bara skulle, därför blev det god tunnbrödrulle. Lite pepparrotsost och bitar av lax, sen var det att njuta dax! Lite löjligt du kanske detta tycka, men jag var utom mig av lycka!

  22. Stella skriver:

    Jag skulle fyllt portobello svamp med cantadou och även lagt i svarta skivade oliver, strimlade solrostorkade tomater, liten gnutta pesto. På toppen hade jag lagt ett tunt lager hemmagjort ströbröd blandat med basilika och ringlat över olivoja. Ströbrödtäcket blir krispigt och gott. Till detta hade jag serverat en kylt glas vin! Glad Midsommar! Kramar Stella

  23. Polly Åsa Svensson skriver:

    En myskväll i soffan hemma hos exet, med salta kex och små rullar av rökt lax och Cantadou Pepparrot som är så enkla att fixa till att t.o.m han kan göra dem *mmmm* Sen ett glas vitt vin och en bra film när det börjar skymma, så är den regnigaste sommarkväll plötsligt riktigt trevlig 🙂

  24. Maggan skriver:

    En cykeltur med min älskade man en sommarkväll här i Kalmar och leta upp ett mysigt ställe vid havet och duka upp en picknick med vin, bröd, cantadou med vitlök,kanske lite jordgubbar och bara njuta.

    Kram/Maggan

  25. Sandra Pettersson skriver:

    En mysig hemmakväll med cantadou på skivor av rökt skinka och rökt kalkon som rullas ihop till små rullar och avnjutes med iskall mjölk.Mums!

  26. Marie L-M skriver:

    Hej!

    På vår balkong, med utsikt över havet.
    Dukas det fram räkor, lantbröd och Cantadou/vitlök (om man rör den riktigt mjuk, tillsammans med lite creme fraiche) så blir det en supergod dipp till räkorna, och ett glas vitt vin eller cider.
    Några tända ljus, solnedgång, och lyckan är total.

    Ha det så fint/ Marie

  27. Anette skriver:

    Frukost på stranden i sandviken på gotland med juce och färska frallor med cantadou Mys!

  28. monika gustavsson skriver:

    Har precis haft en Cantadoustund. I torsdags skulle jag och dottern äta lax och till den gjorde vi en sås som var gudomlig. Enkel men ack så god. Vi tog helt enkelt grädde, Cantadou ”vitlök och örter”, salt, peppar och oregano. Nu är vår ask slut och vinner mer än gärna i din tävling och kör en favorit i repris!

    vh
    Mamma Monika

  29. Camilla K S skriver:

    Jag befinner mig på vår uteplats. Grillen är tänd och det är en ljum sommarkväll. Salladen är skuren och köttet är marinerat och redo att läggas på grillen. Jag står och fixar små portionsknyten av aluminiumfolie som jag fyller med kall färskpotatis, lite strimlad purjo/salladslök, lite klippt dill, en smörklick och en rejäl klick god Cantadouost. Läggs på grillen samtidigt som köttet och äts direkt ur foliepaketet på tallriken!

  30. Linda skriver:

    Jag skulle bre några riktigt smarriga lunchmackor med Cantadou, sallad, gurka och stora skivor rökt kalkon till mig och familjen. Dessa skulle vi sedan äta under en utflykt till Furuvik i sommar, ute på klipporna på Wild kids ön,kvalitetstid med familjen när den är som bäst!

  31. Anna G skriver:

    Kan berätta om ett pepparots minne, Cantadou – sommaren 2004, giftemål ute på en liten ö – där serverades det snittar gjorda av tjärlknöl som vi hade skurit i tunna skivor och sedan klickade vi på en liten klick med pepparots smaken och rullade ihop. Smakade fantastiskt gott i 31 graders värme samt lite champagne! <3

  32. Pia skriver:

    Använder ofta cantadou färskost i såsen och det blir alltid lika gott. Något som hela familjen gillar..

    / Pia

  33. Annika skriver:

    Cantadou med pepparot på salta kex en sen kväll när det åskar ute och regnet öser ner. jag sitter på min inglasade balkong och njuter. Det är en bra stund för mej…

  34. Paola skriver:

    Sen kväll på altanen, regnet öser ner, omsvept i filt. Tända ljus, en stor kopp rykande hett te, olika kex och minst 4-5 askar Cantadou i olika smaker. Myyys 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Array ( [SERVER_SOFTWARE] => Apache [REQUEST_URI] => /2012/06/21/tavla-och-vinn-varucheckar-fran-cantadou-farskost/ [PHPRC] => /storage/configuration/wrappers/70/165470/kryddburken.se/php.ini [PHP_FCGI_CHILDREN] => 0 [PATH] => /sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin [PWD] => /storage/configuration/wrappers/70/165470/kryddburken.se [SHLVL] => 0 [PHP_FCGI_MAX_REQUESTS] => 5000 [FCGI_ROLE] => RESPONDER [REDIRECT_STATUS] => 200 [HTTP_HOST] => kryddburken.se [HTTP_CONNECTION] => close [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => gzip [HTTP_CF_IPCOUNTRY] => US [HTTP_X_FORWARDED_FOR] => 54.144.194.161 [HTTP_CF_RAY] => 335bf2ec62225765-IAD [HTTP_X_FORWARDED_PROTO] => http [HTTP_CF_VISITOR] => {\"scheme\":\"http\"} [HTTP_USER_AGENT] => CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/) [HTTP_ACCEPT] => text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8 [HTTP_CF_CONNECTING_IP] => 54.144.194.161 [SERVER_SIGNATURE] => [SERVER_NAME] => kryddburken.se [SERVER_ADDR] => 10.160.3.24 [SERVER_PORT] => 80 [REMOTE_ADDR] => 162.158.78.109 [DOCUMENT_ROOT] => /storage/content/70/165470/kryddburken.se/public_html [SERVER_ADMIN] => [email protected] [SCRIPT_FILENAME] => /storage/content/70/165470/kryddburken.se/public_html/index.php [REMOTE_PORT] => 30680 [REDIRECT_URL] => /2012/06/21/tavla-och-vinn-varucheckar-fran-cantadou-farskost/ [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1 [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1 [REQUEST_METHOD] => GET [QUERY_STRING] => [SCRIPT_NAME] => /index.php [PHP_SELF] => /index.php [REQUEST_TIME] => 1487866237 ) Array ( ) Array ( )