Varuprover

Har du provat nya twisty vispen?


Minns ni ballongvispen man vevade med? Två vispar och en handtag och sen var det bara att veva utav bara… Ja… 😛 Här kommer en moderniserad version; Twisty vipsen! Inte fullt lika jobbigt att stå och veva längre och resultatet blir bra.

Man trycker bara skaftet upp och ner med ett lätt tryck så roterar vispen, lätt som en plätt! Vispa grädde (inte en 5:a, där behövs elvisp men en mindre mängd funkar kanon). Maräng, skumma mjölk eller vispa ihop din egen majonäs. Snabbt & smidigt. Hittade även detta videoklipp som visar hur det går till :

Ett litet, litet minus då den är aningen svårdiskad eftersom smet och rester sätter sig i skaftet och man får liksom ”vispa” med den när den ska diskas men en väldigt kul pryl som alla matnördar måste ha! 😉

Här har jag använt den till pannkakssmet.


Jodå, plättar blev de…


Vispen fick jag av tjejerna på ÖNSKA i Borgholm då dom tyckte jag kunde vara lite försökskanin på denna nya pryl vilket jag inte tackade nej till! Rolig grej som funkar kanon! Kostar ca 99kr och finns i två längder på skaftet och i färgerna; lime, vit och lila.

7 svar till “Har du provat nya twisty vispen?

 1. Annica skriver:

  Måste ha en lila! 😉

 2. Ani Berggren skriver:

  Har den gamla varianten som är superbra.Den här blir en jättebra present till mina flickor…Vad kostar den?

 3. Catrin skriver:

  Köpte mej en sådan i julas i gtb men inte blev jag imponerad, tog ju hur lång tid som helst att vispa.Man får ju ha en pytte liten mängd om det ska gå skapligt fort Men jag håller med dej att det är en pryl för mat nördar!!!!Nä jag använder min elvisp istället! Tack för en super trevlig blogg!

 4. Nä, den har jag inte provat, inte ens sett faktiskt! Verkar cool!

 5. Jennie Prickelina skriver:

  haha och männen blir glad för muskelträningen? 😀

 6. Gunilla skriver:

  Klimatsmart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.