Varuprover

Daimbulle, hiss eller diss?


Ett rött, hjärtformat paket fyllt med daimbullar anlände i fredags! Nicke & barnen provsmakade direkt och tycke ”gott”, följt av ”supergoda” och med tanke på mängden bullar som försvann så tror jag inte dom ljög… 😉

Jag provsmakade ett litet hörn och tyckte; ”torra & trista”…

Jag är väldigt kräsen när det gäller söta bakverk då det inte finns nånting enligt mig som kan konkurrera ut hembakade kanelbullar… Allt köpt brukar dissas av mig i regel och i övrigt kan jag sällan påstå att något i sötväg lockar mer än en smörgås! Haha… 😛

Men iallafall, nu provade vi och betygen varierade. Bullarna ÄR torra och tråkiga, men allt går ju att råda bot på. Ett par sekunder i micron och det blev en helt annan bulle så tvetydigt omdöme där men man behöver ljumma dom lite för att det torra och tråkiga ska ersättas av framförallt doft av bulle överhuvudtaget och fyllningen som faktiskt är generöst tilltagen är det inget fel på men smakar inte daim utan vanlig ”bullfyllning”…

Så det blev väl både hiss och diss kan man säga!


Har ni provat??

12 svar till “Daimbulle, hiss eller diss?

 1. katrin skriver:

  Jag tyckte inte de var speciellt goda, som du sa lite torra och nej det kändes bara fel med daim i bullar, så diss!

 2. Emelie skriver:

  Jag köpte hem en påse förra veckan och sambon måste gillat de för han åt upp de. Jag däremot tyckte att de var riktigt osmakliga :S

 3. Linda skriver:

  Åh, jag älskar bullar och jag älskar daim.
  Hade gärna smakat 😉

  Får se om jag hittar nån påse 🙂

 4. Nina skriver:

  Näe, diss från mig! Blev riktigt besviken, torra och inte smakade dom väl daim överhuvudtaget??

 5. intressant med daim i, man skulle vilja prova. synd du tyckte dom var torra.

 6. Catharina skriver:

  Jag älskar också Daim och bullar, men gott+gott blir inte alltid gottgott. Det finns en anledning till att vissa saker är klassiska. Punkt. 🙂

 7. Annsofi skriver:

  Håller med, köpebullar är Aldrig gott!

 8. Therese skriver:

  Hembakat tack! Går och sätter en deg på en gång :))

 9. Sanna skriver:

  Oj, de här har jag helt missat. Nu måste jag ut och leta! Ska testa ditt råd och värma på dem lita också 🙂

 10. Johanna skriver:

  Nä det blev en stor fet diss av mig när vi fick testa dom i höstas på jobbet. Då var de dessutom bake off och med andra ord var själva bullen bättre men nä det var inte bra ändå

 11. Linette skriver:

  Smakade också ett litet hörn, och tråkig och torr var den minsann.
  Jag som annars älskar dajm menb i bulle var det ingen hit.
  Tror sambon gillade dom då de försvann rätt fort.
  Men jag är också kräsen när det kommer till bakverk

 12. lillangbg skriver:

  Jag köpte en påse idag och åt en bulle men tyckte de var rent ut sagt äckliga. Jag hade påsen bredvid mig och rätt var det var så började jag känna en unken lukt i rummet. Jag luktade i påsen och upptäckte att de luktade rent ut sagt pyton. Det luktade rena kemikalien. Nu flera timmar efter känner jag den smaken i munnen fortfarande. Så här blev det DISS inte bara med stort D utan med alla bokstäver. Jag försökte hitta en adress till företaget för min påse skall iaf reklameras.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.