Frallor med lax, påskens sista rester…


Nu ryker sista laxen sen är påskmaten slut! Grova frallor av surdeg, några kokta ägg, sallad, majonäs lite piff med citron o dill och du har härliga smörgåsar till lunch eller som som matigare kvällsfika.

Använd sista kantbiten av den rökt laxen, varm eller kall, eller gravad? Räkor kanske? Köttbullar, eller bara ägg?! Det är inte så knusligt, ta de rester du har kvar i kylskåpet och lyxa till det med ett gott bröd.

Print Friendly

8 reaktion på “Frallor med lax, påskens sista rester…

  1. Jag håller med Sara om att smörgåsar är underskattat. Det där ser i alla fall supergott ut och det kan vara riktigt gott med rester. 😀

  2. Inte dumt sätt alls att återvinna rester, mackor är supergott.

    Har gjort en röjning i kylen också och är av med alla rester, så nu blir det nystart 😉

  3. Det ser smaskens ut :) Tack för jag får ta del av en helt underbar mat/bak inspirationssida :)

  4. Det känns lite som att det är Påskens tid förbi med alla äggelser. Men dina mackor är tjusiga trots att det saknas lite majo och annat småpyssel. Såja Linda lugn och fin nu, jag tror att även du tycker att påsken ska vädras ut för nu kommer VÅÅÅÅÅÅÅ…………..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>