Fest & Kalas

Där var dom ju!!


Där i garderoben mitt framför ögonen ligger det stora påskägget och det har jag ju sett varje gång jag varit i garderoben, men så blind man kan bli… Inuti det stora påskägget så hittade jag alla fjädrar (jag bunkrade nog fjädrar på halva-priset förra året ser det ut som) och några tomma påskägg också. Inte illa! Nu ska jag bara meddela påskharen inför morgondagens afton också… 😛

3 svar till “Där var dom ju!!

 1. Anna/Frostrosor skriver:

  *pust* Sicken tur! 🙂
  Vi har också ett sådant där jätteägg och äldsta sonen har bestämt att det är ett sådant som påskharen ska komma med!

 2. Maggan skriver:

  Härligt med ett inlägg igen!
  Kram/Maggan

 3. Mia skriver:

  Såå fina ägg 🙂 o vilken påskmat Linda 🙂 du är BÄST!!!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.