Jamie Oliver

Kryddstarka nyheter – Toja Import öppnar webshop!


Skärmdump av webshopen; House of milton.

NY WEBSHOP ÖPPNAD!

En efterlängtad nyhet;

Tommy på Toja import har nu öppnat portarna till sin nya webshop! Ni vet Tommy med kryddorna och annat gott från Jamie Olivers sortiment, Fidde´s Paynekryddorna, Bushman-såserna och mina favoriter, dom grymt snygga plåtburkarna med kryddblandningar för att nämna några. Detta har jag väntat på, och när han ändå i farten så finns nu också en facebooksida upplagd, den hittar ni om ni söker på House of milton, eller klickar här >>

Nu önskar jag Tommy all lycka till och passar på att tacka för gott samarbete genom alla år och hoppas vi fortsätter så. In och gilla hans sida och sprid vidare till alla ni känner, det här är en roligt nyhet tycker jag!

Ni kryddburkenläsare har dessutom 10% rabatt på hela sortimentet fram tom. sista april. Uppge koden ”kryddburken” vid beställning. Till webshoppen >>


http://www.houseofmilton.com/ 

4 svar till “Kryddstarka nyheter – Toja Import öppnar webshop!

 1. JoVi skriver:

  Har en fråga till dig, som en ”sista utväg” 😉

  Min amerikanska kompis som nu bor i Sverige längtar sååå efter new-mexico-green-chili, vet du om det finns att köpa här i Sverige?

  Tack på förhand 🙂

 2. Jenny skriver:

  Vad roligt. Jag letade efter en webshop i samband med din tävling sist 🙂 Kommer absolut lägga en beställning 🙂

 3. Per skriver:

  Jovi, jag tror new-mexico-green-chili är en variant på jalapenõ chili. Kanske kan La extra Jalapeño (http://www.chiliheads.se/sv/chilisaser/milda/la-extra-jalapeno-sauce.html) från webbutiken chiliheads.se stilla din amerikanske kompis längtan?

 4. Ninne skriver:

  Sidan blivit hackad går inte köpa via webshop endast butik
  Är det något som har epost till dem hittar inte butik där jag bor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.