Blogg-info

5-års jubileum med stor utlottning & massor av fina vinster!

Det är med stor tacksamhet jag kan presentera detta utbud
av vinster sponsrat av otroligt, härliga samarbetspartner som generöst
vill delta i Kryddburkens 5-års jubileum! Tusen tack!
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
Vinnarna presenteras på fredag 16 mars.
Och till er läsare där ute, för denna utlottning är just till ER som följer kryddburken. Med din kommentar är du med i utlottningen som sker slumpmässigt. Berätta gärna hur du hittade hit och varför du läser just Kryddburken och om du är intresserad av någon speciell vinst! Tävlingen pågår tom. söndag. Vinnarna presenteras på fredag nästa vecka, så håll utkik då. (Glöm ej uppge en giltig epost)
Ja, lycka till då alla mina fantastiska läsare! Ni är guld värda… 😛

Nettan & Johan på Borgholms bokhandel sponsrar med kokboken ”Mera halv åtta hos mig” till en vinnare. Du hittar deras facebooksida här >>

Chilisåsen D´Elidas känner ni igen vid det här laget, den har funnits i mitt kök i många år. Per-Anders bakom företaget sponsrar med 6 stycken chiliflaskor som lottas ut till 6 vinnare. D´Elidas hemsida kan du läsa mer om denna underbara sås, facebooksida hittar du här >>

Piffiga dikstrasor i köket gör det hela lite roligare. Katja sponsrar med 3 st designade disktrasor till 1 vinnare. Läs mer på hemsidan här >>

Vem älskar inte grekisk? Här sponsrar Fontana med 3 st matkorgar fyllda med produkter ur Fontanas sortiment till ett värde av 350kr. Bor du i stockholms närområde får du matkorgen hemlevererad, utanför Stockholm skickas varucheckar till samma värde. Utlottning till 3 st vinnare. Fontanas hemsida hittar du här >>, samt facebooksida >>

Fredrikssons smakhantverk från Öland drivs av Mona & Christer. Dom arbetar i liten skala hantverksämmsigt med enbart äkta varor. Här hittar du marmelad, spännande chutneys, geléer och andra delikatesser. Att på en okonstlat sätt förädla de öländska råvarona har dom verkligen lyckats med! Mona & Christer sponsrar med tre fina paket till varsin vinnare. Deras hemsida hittar du här >>
1:a paketet till utlottning : 
1 burk (250 g) Honungspäron & Ingefära Marmelad
1 burk (250 g) Het Äpple & Aprikos Chutney
1 burk (250 g) Kardemumma & Päron Marmelad
2: paketet till utlottning : 
1 burk (250 g) Honungspäron & Ingefära Marmelad
1 burk (250 g) Het Äpple & Aprikos Chutney
1 burk (120 g) Whisky & Pumpa Marmelad
3:e paketet till utlottning : 
1 burk (120 g) Whisky & Pumpa Marmelad
1 burk (120 g) Morot & Hjortronlikör Marmelad
1 burk (120 g) Äppelgelé med Rosépeppar & Calvados


Kung markatta sponsrar med goda frukt & nötbars i fem smaker! 2 vinnare får varsin kit med de fem smakerna. Kung markattas hemsida hittar ni här >>, samt facebooksida >>
Ulrika på Mittbrodt´s i Borgholm, driver den mysigaste butik med inredning, pynt, porslin bland möbeltillverkning och ett otroligt utbud på allt man kan önska sig till bland annat köket. Ulrika sponsrar med bullformar från Kalasform tillsammans med en IB Laursen vispskål (L16cm, B11,5cm, H8cm). En vinnare får bullformar + vispskål. Mittbrodts hemsida hittar du här >>. Facebooksida är på gång, kommer inom kort.
Den kära muurikka finns såklart också för utlottning. En styck vinnare får denna muurikka stekhäll, 48cm. Muurikkas hemsida hittar du här >>, samt facebooksida >>


David & Nina sponsrar med finfina silkonformar som är otroligt praktiska att baka med. Ninasmat hemsida hittar du här >>, samt facebooksida >>. Såhär ser deras vinstpaket ut :
1:a paketet till utlottning : 
1 st rak bakform + 12st muffinsformar i silikon
2:a paketet till utlottning : 
1 st rund bakform + 12 st muffinsformar i silikon
3:e paketet till utlottning :
1 st muffinsbricka för 6 muffins + pajform i silikon
Therese som driver nätbutiken Sparkling design sponsrar med dom läckra plåtvykorten med bland annat motiv med köksnostalgi. Hemsidan hittar du här >>, samt facebooksida >>. Fyra stycken vinner 2st plåtvykort var med blandade motiv.

Tommy på Toja import sponsrar med fina paket av kryddor, strössel och cupcakes-kit! Hemsidan hittar du här >>. Shär ser vinspaketen ut :
1:a paketet till utlottning : 
1 set med kryddor i plåtburk från Fiddes Payne
2:a paketet till utlottning : 
1 set med kryddor i plåtburk från Fiddes Payne
3:e paketet till utlottning :
1 set med Jamie Oliver kryddkvarnar
4:e paketet till utlottning :
1 set med Jamie Oliver kryddkvarnar
5:e paketet till utlottning : 
2 pkt med Disney cupcakes-kit
6:e paketet till utlottning : 
3 förp strössel; Chocoholic Delight, Princess Delight & Disneys Princess

I vår grannby Källingemöre huserar företag Svenska Bönchips AB som drivs av Maryanne och Ulf som tillverkar de öländska bönchipsen. Här sponsrar dom med 4 paket med 4 påsar i varje. De fyra smakerna är; örter, naturell, chili/dill och vårens nyhet med nypon. 4 st vinnare får 4 påsar var. Wahlquist mat´s hemsida hittar du här >>.

629 svar till “5-års jubileum med stor utlottning & massor av fina vinster!

 1. jennie skriver:

  Jag började läsa din blogg under min tid som studerande. Jag var antagligen på jakt efter något recept att variera den enformiga studentmaten med. Och jag har fastnat här sedan dess.

  Jag har en handfull recept av dig som jag återkommer till lite nu som då, men framför allt så blir jag så inspirerad av dina bilder o.s.v. att jag många gånger inte behöver själva receptet, utan du ger mig lust att hitta på mina egna recept. Jag har för vana att skriva veckomatsedlar här hemma, för att spara pengar och tid, så en gång i månaden (minst) så sitter jag och surfar på din sida. 🙂

  Så jag vill bara säga grattis till 5 år och tack för inspirationen!

 2. Maggan skriver:

  Grattis i efterskott! Hittade faktiskt din sida av en lycklig slump! Är är inne här minst en gång om dagen för inspiration och trevlig läsning. Om jag skulle vinna är jag mest nydiken på D’ Elidas chilisås eftersom jag inte lyckats hitta den någon stans!
  Ha en underbar söndag!

 3. Hej !

  Jag hittade hit för bara några veckor sedan då min syster sa att detta var en av de bästa matbloggar hon hade läst på sisitonde. Men massor av recept och inspiration. Och jag kan inte annat än att säga det samma. Jag har redan använt mig av fler av dina recept. T.ex gjorde jag min första smörgås tårta efter ett av dina recept och den blev allt för omtyckt så den kommer jag göra många många gånger mer.

  Grattis till dina 5 år och hoppas du fortsätter på samma sätt flera år till..

  Om jag skulle vinna så ja jag skulle bli glad för vilken som av alla dess fina vinster..

  Ha en bra dag.
  🙂

 4. Sara Blomster skriver:

  Hej! Din sida är toppen rolig att läsa, jag hittade den nyligen av en slump och nu läser jag den dagligen!!! Du gör ett utmärkt jobb!!!stort tack! Grattis till de fem första åren som jag hoppas du fortsätter ett bra tag till:) Med vänlig hälsning, Sara

 5. Jessica skriver:

  Wow vilken respons!
  Grattis till 5 år och jag hoppas på 5 givande år till! 🙂

  OM jag vinner, vilket jag tror är ungefär lika stor chans att jag skulle vinna på triss, så tror jag maken skulle gilla chilisåsen eller muurikkan och själv skulle jag vilja prova lite nya kryddor 🙂

 6. Anja skriver:

  Grattis till 5 år! Hittade sidan av en slump. Härligt med naturliga produkter. Intressant med närproducerat och roliga recept. Det är jättespännande vinster vill tesat allt så om jag vinner överraska mej!

 7. Lasse skriver:

  Grattis!

  Jag älskar nya recept och provar gärna nyheter. Alltid inspirerande med något nytt häftigt överraskande när man bjuder på mat.

 8. Nadja skriver:

  Jag älskar efterrätter, hittade denna sidan med bra recept och roligheter. Grattis till 5 år, Hoppas på många fler!

  Nadja

 9. Paul skriver:

  Är en relativt ny läsare som gillar att läsa din blogg, matlagning är något jag är väldigt intresserad utav. Och roligt att du har utlottning, är gärna på!
  ha en fin söndag 🙂

 10. Hanna skriver:

  Jag hittade hit för 2-3 år sen när jag sökte på nätet efter något recept. Härliga bilder och massor av god mat har gjort att jag fortsatt att läsa och hitta inspiration när. Maten uppskattas av alla i familjen och är en bra blandning av vardagsmat och fest.
  Eftersom vi är utomhus mycket är jag oerhört nyfiken på Muurikkan.

 11. Caroline skriver:

  Hej!
  Jag vet inte riktigt hur jag hittade hit men jag är dottern i en familj som alltid har problem med att hitta något att äta, alla fyra i familjen är väldigt kräsna, jag äter inte fisk, min mamma äter inte kyckling, min lillebror gillar inte grönsaker och vågar inte heller testa nya saker att äta. Så jag försökte väl hitta något recept och fastande vid din hemsida. Jag är också den enda matintresserade i min familj, så jag älskar att få matinspiration av dig.

  Mittbrodt´s kit lät väldigt intressant! 🙂

 12. Ivanna skriver:

  Jag hittade hit via min granne, blev ganska omgående frälst av din matlagning. Besöker bloggen dagligen i jakt efter inspiration! Tack till dig och dina recept men ett tack till grannen min! Skulle jag lottas ut skulle jag vilja ha muurikkan!

 13. Eileen skriver:

  Jag hittade din blogg efter att jag installerat appen blogflow. Då fanns din blogg med där från början och sen dess har jag fastnat för de olika recept som du har.

  Det är så många bra vinster, skulle bli glad om jag vann något bara! =)

 14. Lotta skriver:

  Jag fullkomligen älskar matlagning och recept och googlade mig hit för ett tag sedan, följer dig även på Facebook. Jag skulle bli glad för vilken vinst som helst men en muurikka hade gjort mig extra glad 🙂

 15. lina ahlin skriver:

  Matglad tjej som pluggar sista året till kock i måltidens mecka- grythyttan! Jag kikar in till din blogg dagligen för inspiration, tips och för att få en njutbar stund. Urfina bilder, välgjord mat! Du har verkligen talang för matlagning! Om jag vann skulle jag önska mig muurikkan! Då skulle jag kunna bjuda familj, släkt och vänner på den examensmiddag jag drömmer om att få bjuda dem på. I juni blir jag utexaminerad kock från grythyttan och jag kan inte tänka mig något bättre än en muurikka-middag utomhus!

 16. Emma O skriver:

  Jag hittade din blogg av en slump letade efter ett recept med falukorv, det var ett år sedan. Det är alltid lika roligt att kika in på sidan för att se om det kommit in något nytt recept att prova. Innan jag hittade din bloog tyckte jag att matlagning inte var roligt alls. Därför är jag mycket tacksam över att du har denna blogg den ger så mycket inspiration till min matlagning. Jag har äntligen funnit min matlagningsglädje.

  Finns många bra priser men de som jag är intresserade av är Fontana,Mittbrodt´s, Toja import paket 1-2:a (kryddor i plåtburk från Fiddes Payne, Toja import paket 3-4:a (Jamie Oliver kryddkvarnar, Muurikka.
  Jag hoppas att jag vinner.

 17. Mattias Gustavsson skriver:

  Hittade din block av en slump nån gång. Brukar kolla in då och då för att få lite schyssta idéer på käk. Du har alltid så fantastiska inspirerande bilder i bloggen.

  En trevlig ”vinst” vore ju helt klart muurikka stekhäll för härliga sommaräventyr eller varför inte jamie oliver- kryddkvarnarna, de skulle kunna få lite krydda i tillvaron.

 18. Gourmetmorsan skriver:

  Grattis till de 5 åren! Tycker din blogg är helt fantastiskt! Det är mycket arbete som ligger bakom! Med såna bilder blir man både sugen och inspirerad på mat 🙂 Skulle bli glad för vilken vinst som helst, men muurikkan står högt upp på önskelistan samt D´Elidas chilisås, som jag tittat efter i flera butiker men ännu inte hittat! Du har gjort mig nyfiken på den 🙂
  Stort lycka till framöver med din fina blogg! Gourmetmorsan

 19. Vanja skriver:

  Hej! Nu är jag ute i sista minuten men vill verkligen inte missa denna chansen, både att få gratulera till dina 5 år och att få tävla om alla fina saker!
  Jag hittade hit genom min kusin AnnaMaria som också matbloggade lite innan. Hon hänvisade till dig i något inlägg och nu är jag fast. Är inne och kollar nästan varje dag, inte bara för att få matinsperation utan även för att det ger en glad känsla att läsa dina inlägg.
  Är väl lite extra sugen på att vinna chilisåsen (nyfiken på om den är så bra som ni tycker hemma hos er) och Fredrikssons smakhantverk. Men skulle bli glad för vad som (brukar inte ha sån tur med sånt här)hade bara varit kul att få vinna!
  Tack för en kanonblogg!
  /Vanja

 20. Tina Nilsson skriver:

  Jag vill vara med:)
  Min syster tipsade mig om din super gooooa blogg:)
  Jag skulle gärna vilja vinna chilisåsen:)
  Skulle behöva lite sprätt på gubbens mat

 21. Maria skriver:

  Jag fick din blogg av en arbetskamrat:)
  Och du har varit till stor hjälp i mitt kök.

  För mig spelar vinsten ingen större roll, jag är bara sugen att vinna:)

 22. Amanda skriver:

  Hej!

  Jag läser bloggen för att finna inspiration och glädje! Jag älskar matlagning och bra spännande råvaror, men i en hektisk livstil som nybliven tvåbarnsmamma med tre hundar så är det ibland svårt att finna inspiration och motivation att göra det lilla extra. Då kikar jag in här 😉

  Vilka fantastiska vinster! Om jag hade fått välja nått så hade det blivit muurikkan! Vi är en sån där galen friluftsfamilj som älskar att spendera tid i skog och mark tillsammans med våra fyrbenta familjemedlemmar. Hade varit fint att kunna kombinera detta intresse med min andra passion matlagning!

  Gratulerar på jubileumet och ha en fin vecka!

 23. Johanna W skriver:

  Stort grattis till dom 5 första åren som jag hoppas blir många, många fler. Jag hittade din sida från en länk på en annan blogg, och jag fastnade direkt. Du skriver så fantastiskt bra och man nästan känner hur det luktar och smakar genom dina fina bilder. Jag har inte följt dej så länge så därför hoppas jag du orkar många år till så jag får tillfälle att lära känna din blogg ännu mer 🙂 Vinner jag ngt så skulle det va kul med Chilisåsen D´Elidas, för den har jag inte hittat här hemma. Annars är ju alla priser väldigt fina så man blir ju glad för vad som….. 🙂

 24. Sofie skriver:

  Tack för att du alltid ger mig motivation till att vilja laga mat. Jag blir alltid glad av att komma in här 🙂

 25. hanni skriver:

  Hittade den på tövlings guiden 😀

 26. hanni skriver:

  Oj , glöde säga vf jag läser den! För den är väldigt intreessant och skule vilja vinna strössel till cupcakes grejerna 😀

 27. Rickard Eriksson skriver:

  Jag gillar den här bloggen, läst den ett tag nu och upptäckt mycket bra 😉

 28. Sofie skriver:

  Åh, här har man varit sjuk en vecka och inte kollat in…jisses vad jag missat!.

  Grattis till de 5 åren, tycker du har en toppenfin sida som alltid är värd att besöka.

 29. Erica Iseby skriver:

  missade ju att skriva vad jag vill ha, om jag vinner vill jag TOKGÄRNA ha en muurika 😉 skulle vara så kul !!!! och gött 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.