Blogg-info

Sidhuvud, receptarkiv & Dalton…


Midnatt är slagen, jag har jobbat två dagars långpass, är äntligen hemma och sitter nu här i bakgrunden och grejar med indexsidan till recepten, (ny menyknapp ”RECEPTARKIV” ovan) och i samma veva tillverkar jag visst logotyper till sidhuvudet på löpande band men nu är jag nöjd med denna iaf! Vilken tid de ska ta alltså… Ligger väl ett tiotal i papperskorgen!

Har dock lite problem att få till denna index med recept! Det ska ju vara lätt att hitta recepten ni söker och även om sökrutan fungerar så blir det en himla massa sidor och recept att bläddra igenom så jag håller på bygger upp en komplett länksida med alla recept som textlänkar under passande rubriker! Hästjobb AB – jajamen! Men så har det blivit en hel del recept också sedan 2007…

Problemet nu är att jag ville hemskt gärna ha texten i TVÅ spalter, precis så som man kan göra i word, men jag hittar ingenstans hur man gör… Nån som har ett tips kanske som kan hjälpa mig??!


När jag ändå har några bilder på Dalton uppe så kan jag passa på att berätta lite, då jag får en del mail ang. honom om vad han är för ras och var han kommer ifrån!

Han är en sydafrikansk mastiff, (Boerboel), import från Norge -06, från Norboerboels kennel då han var 9 veckor! Idag är han 5 år och 72 kg tung/lätt… 😛 Älskar solen, värmen & är världens finaste familjehund. Glad, lättsam och en riktigt djurälskare är han! Katt som kanin har alltid varit och är hans fina små kompisar, han skulle aldrig göra en fluga förnärmad så snäll han är mot dom små! En liten (stor) Ferdinand som längtar till våren då han kan sitta ute på gräsmattan och blunda och lukta på blommorna…


Mer info om Dalton som valp här >>


Sov gott… Ses imorgon!

12 svar till “Sidhuvud, receptarkiv & Dalton…

 1. Ansam skriver:

  Ett ”fusk” du kan göra är att ha en tabell med 2 kolumner. =) Om jag förstått rätt…

 2. Anna skriver:

  Så söt vovve ni har! Han ser riktigt godmodig ut också. 🙂 Hade en St Bernhard för flera år sedan, men hon blev gammal och dog. Saknar henne än idag. Tänk vilka avtryck dom lämnar hos en…

 3. Ellinor skriver:

  WordPress är lite baklänges ibland. När jag vill spalta upp texten så gör jag en tabell i Word som jag sedan klistrar in i inlägget. Det går även att skriva den i html-rutan men det är inte min starka sida. Jag och koder brukar resultera i mycket frustration.
  Det finns ett jättebra forum där man kan få mycket hjälp om man postar ett inlägg. http://wp-support.se/forum/

 4. Yvonne skriver:

  Men vilken underbar hund, söt både som stor och liten! Har själv en brun labradorkille som också är så genomsnäll!

 5. Ansam skriver:

  Jag vet inte hur pass välbekant du är med html och css, men tr är tabellrader och td är celler. sedan kan du i td ha headings som du formaterar i css:en (stilmallen) i temaredigeraren. Även bredd och höjd på tabellcellerna kan formateras i css:en

  http://www.w3schools.com/css/css_table.asp
  http://www.w3schools.com/html/html_tables.asp

 6. Hej Linda!Jag tänkte att du kan installera plugin WP-Table Reloaded. Med den kan du göra tabeller direkt på din wordpress skrivbord. Bästa lösning, tycker jag.Frågan bara är om du har tillräckligt med plats på sidebar?

 7. Maj Svensson skriver:

  Vilken fantastisk människa du måste vara! Det övergår mitt förstånd hur man kan vara så kreativ och hinna med allt som du gör. Jag behöver inte rabbla upp allt du gjort, det kan man läsa om i din blogg, men en så mångsidig och enastående människa du är. Jag har en cairnterrier och alla mastiffer vi träffat har varit dom snällaste hundar man kan tänka sig. Antagligen är dom så stora att dom inte behöver vara aggressiva eller så är det väl generna. Både du och din hund har nog begåvats med supergener. Rörande att läsa om dina tidigare hundar också. Nu ska jag göra en av dina vackra drinkar till helgen. Ska ta apelsinjuice och Grenadine så är tanken att den ska bli gul-röd-orange.
  Jag är pensionär och all information man överöses med från nätet och TV och tidningar står mig egentligen upp i halsen, men din blogg är den enda jag kommer att fortsätta att läsa lite då och då.

 8. Cissi Par skriver:

  Kikade in på arkivet och det verkar som att det kommer bli hur bra som helst! Upplägget verkar jättebra och enkelt att hitta i och få inspiration av =)

 9. linda skriver:

  en kommentar om ditt nya arkiv bara. Tycker att när man sak gå in på receptarkiv sidan så ska man BARA se huvudrubrikern, nu när man ser underrubrikerna med alla recept blir det väldans rörigt. Man kommer in där, ser huvudrubrikerna och klickar på den och får då se underrubrikerna med recepten. Med tanke på hur många recept som inte är inlagda än, och jag tycker nu det är rörigt, så lär det bara bli rörigt. Det är min lilla åsikt!

 10. Maria skriver:

  Vilken härlig bjässe! Mina två små spanielflickor skulle nog gillat honom 🙂

 11. Josefine skriver:

  Starkas hund vad gullig och fin den är.❤️

 12. Josefine skriver:

  Starkas hund vad gullig och fin den är.❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.