Godis

Alla hjärtans dag tips – Rosa Lakrits!


Mjuk sötlakrits, överdragen med vit choklad med smak av jordgubb och hallon… Det är lite som poesi! Låter ju alldeles galet gott!! Visade ju er bilden på burken igår på facebook men jag smakade aldrig då! NU har jag provsmakat och jag får nog säga att först blir det en lite konstig känsla i munnen (och i hjärnan med för den delen) med både choklad och lakrits ihop på samma gång sen när smaklökarna vänt sig ut och in i ren förbryllning så; WOW!!! Fort som tusan på med locket igen, dom där kommer ta slut fort! En spännande kombination av smaker som verkligen får det att snurra till av smakupplevelser!

Burken kommer från ninasmat.se som jag har ett samarbete med, det känner ni igen sen tidigare och som vanligt när ni handlar där så har ni 10% rabatt på hela sortimentet! Uppge koden ”kryddburken” vid beställning bara.

Dessa rosa ”Alla hjärtans dag lakrits” finns endast i begränsad upplaga, så skynda, skynda! Är man mer för den traditionella söt och saltlakritsen så finns utöver dessa ett stort utbud att välja bland! En perfekt liten överraskning till honom eller henne! 😛


I samarbete med ninasmat.se 

 

5 svar till “Alla hjärtans dag tips – Rosa Lakrits!

 1. Fridas kök skriver:

  Gud, så gott! Jag älskar kombinationen av lakrits och choklad. Ska genast kika in på ninasmat. Tack för tipset!

 2. Sanna skriver:

  Åh vad fina! Jag som älskar rosa OCH lakris 🙂

 3. Elin skriver:

  Det låter verkligen som något i min fästmans smak, ska genast beställa en och hoppas att den hinner dyka upp innan den fjortonde. Annars får det bli födelsedagspresent. =)

 4. mia skriver:

  ohh va fiina::))goda dom ser ut!!!!!

 5. Stefan skriver:

  Prova deras Lakrids A om ni inte gjort det, favvogodiset nummer ett!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.