Tävlingar

Tävla om ett halvårs förbrukning av Tropicana juice!


Vinterhalvåret då ska det laddas med vitaminer och fräscha drycker, smoothies och jucie! Själv är jag galet förtjust i apelsinjuice med fruktkött och Tropicana har länge varit en stor favorit! När jag fick förfrågan om att lotta ut en halvårsförbrukning så var valet enkelt! Självklart ska ni få de, för det är ju så förbaskat gott, speciellt att starta dagen med! *skål*

I eftermiddag ska ni få ett gott tips på Tropicana smoothie där jag bland annat använt denna juice; stormy orange! Missa inte det!! 😛

Så nu kör vi, fram till fredag har ni på er att tävla om ett halvårs förbrukning av Tropicana juice!
Vinnaren meddelas sedan under helgen!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!

TÄVLINGSREGLER : 

 • Berätta varför just du ska vinna och vilken juice som är din favorit!
 • Glöm inte uppge en giltig epost!
 • Lämna din kommentar här i detta inlägg senast fredag den 20 januari.

Tävling i samarbete med Tropicana

182 svar till “Tävla om ett halvårs förbrukning av Tropicana juice!

 1. Anneli Andersson skriver:

  Jag vill så gärna vinna denna förbrukning till mina två pojkar, Eric 6 år och William 8 år! De har kraftiga födoämnesallergier mot alla sädesslag, ägg, soja, ärtor, linser, bönor, jordnötter samt alla mjölkprodukter. Just Tropicanajuicen älskar de, och det är så skönt att de får i sig så mycket vitaminer från juicen då de är så begränsade i sin kosthållning. Vi skulle bli SÅÅ glada för ett halvårs förbrukning av pojkarnas favoritjuice!

 2. Stina skriver:

  Hejsan, min favorit är tropical fruit, jag är besatt av ananasjuice, men eftersom det är så dyrt så dricks det inte så ofta hemma hos oss i studentlägenheten 🙂 inte juice överhuvudtaget för den delen heller, så vinna detta vore ju fantastiskt!

  Kram, Stina (& Cesar :))

 3. Helena skriver:

  Hej

  Sunny Clementin….Mogen citrus och soliga clementiner!
  Faviritsmaken….Påminner om sommaren o smakar sommar…Man blir pigg och vitaminerna rusar runt i kroppen!

  Vill vinna så att jag utan vett o sans i ett halvår kan fylla på mitt vitaminbehov!

  Vinterhälsningar från Skåne/ Helena

 4. sofia skriver:

  Hejsan!
  Jag fick en stroke när jag just fyllt 22 snart 2 år sedan i mars. Har kämpat mig tillbaka, men är fortfarande sjukskriven. Men hoppas snart jag har orken att fortsätta mitt liv. En sak som jag börjat ta tag i är att jag ska äta frukost varje dag vilket jag kan tycka är lite svårt. Att vinna hade varit en hjälp med att få i sig något nyttigt direkt på morgonen, hade gärna haft den som du till en smoothie. Men också gott att ha till nyrostade mackor. Jag hoppas verkligen att jag vinner och det blir en bonus för ekonomin att faktiskt inte behöva köpa jucie varje gång man besöker affären. stormy orange är den jag är intresserad av för den kan både jag och min pojkvän dricka.

  Kramar Sofia

 5. Åsa skriver:

  Den här tävligen måste jag ju bara vara med i då jag älskar JUICE! Men att jag skulle vinna kan jag ju glömma då jag typ aldrig har tur i tävlingar. Tur i kärlek har jag dock så det glädjer jag mig åt. Skulle ju bli glad för min favorit dryck gratis i ett halv år också…..

 6. Emma skriver:

  Jag älskar apelsinjuice och dricker det dagligen till frukosten. Min favorit är Tropicanas original juice, den har god apelsinsmak och lagom mycket fruktkött enligt min mening. När man dricker den juicen får man i sig de nyttiga näringsämnena från frukt, detta är bra då jag har svårt att hinna äta frukt under dagarna. Tyvärr så klarar inte min mage att jag äter apelsiner på det vanliga hederliga sättet. Detta är jobbigt då apelsiner är min absoluta favoritfrukt 🙁 Alltså är apelsinjucie det perfekta alternativet för mig för få i mig viktiga vitaminer. Dessutom är det ju så gott!

 7. Nina skriver:

  Min favorit är Tropicanas Essentials Antioxidants! Hur god som helst.

  Jag vill vinna för att Tropicanas juicer kort och gott är bäst! Övriga ord är överflödiga. 🙂

 8. Astrid skriver:

  Vilken perfekt tävling för oss! Sambon älskar Tropicana och dricker det varje dag, gärna både till frukost, lunch och middag. Själv är jag lite ”försiktig” med juice, har en känslig mage, men om jag väl skall dricka juice skall det ABSOLUT vara just Tropicana. Så självklart vore det väldigt roligt att vinna 🙂 Har bara testat den vanliga apelsinjuicen men har sneglat efter andra varianter; perfekt tillfälle att testa! Favoriten alltså; Tropicana apelsinjuice.

 9. Linda skriver:

  jag är med:D

  jag älskar apelsin juice, men eftersom att det kostar att köpa hela tiden och på 4 personer blir väldigt dyrt får jag det inte ofta. Men när jag vi väll har det e jag super duper glad och dricker allt!:D min favorit är tropicana apelsinjuice den har en sötsur smak och den passar perfekt för mina smaklökar:D

 10. Therese skriver:

  Hela familjen (3 busiga killar och deras föräldrar ;-))älskar Tropicana och Stormy Orange är favoriten!
  Då vår 3-åring är infektionskänslig (vilket förhoppningsvis kommer räta till sig med åren enligt läkarna) och suger i sig baciller från alla håll och kanter förösker vi på alla sätt ge honom bästa förutsättningarna för att bättra på sin motståndskraft på alla tänkbara sätt. Bl.a. genom att se till att han får i sig bra och nyttig kost och där har juicen sin självklara plats trots det naturliga sockerinnehållet. Vi föredrar att föröska få in alla vitaminer och näringsämnen i kosten istället för att stoppa i honom mer tabletter än vad han ändå redan måste stoppa i sig 🙂

 11. Malin skriver:

  Som student med knaper budget hade det varit fantastiskt att kunna kicka igång skoldagen med ett glas äppeljuice från Tropicana!

 12. Julia skriver:

  Min favoritjuice från Tropicana är Ruby Breakfast, den är underbart god och fräscht syrlig i smaken, så man tröttnar aldrig på den 🙂 Dessutom är den toppengod att göra fruktsmooties på.

  Som sjuksköterskestudent med smal budget vore det underbart att kunna unna sig vardagslyxen att kickstarta morgonen med en vitaminbomb som sin favoritjuice till frukost

 13. Jenny skriver:

  Jag älskar grapefruktjuice, dels för att det inte är så sött, och så är det ingen annan i famlijen som gillar grapefrukt så jag får behålla juicen helt för mig själv.
  Jag vill vinna för att jag sällan unnar mig juice i vanliga fall, lite lyx skadar inte. Speciellt om den är vitaminrik 🙂

 14. Stephanie skriver:

  Jag älskar Tropicana Smooth Style! Jag är en riktig Tropicana addict och dricker det varje morgon, det får bara vara denna, har alltid gjort sedan min uppväxt och ingen annan juice kan göra mig lika glad!

  Min sambo brukar överraska mig och ser till att det ligger alltid en Smooth Style paket inne i kylen då jag alltid blir lika glad! Han inhandlar juicen så att jag har det på frukost bordet men jag har aldrig visat honom min tacksamhet. Hade varit så himla kul att ge tillbaka honom ett halvårs förbrukning!

 15. Josefine skriver:

  Sunny clementine är min solklara favorit. Frisk, uppiggande, fräsch och ger en välbehövlig förnimmelse av sommar under de mörka vintermånaderna. Som fattig student lever man ganska knapert och det är inte ofta man har råd att köpa finare juicer. Det har på nåt vis blivit en tradition att jag i slutet på varje månad, när studielånet kommit in på kontot, firar med att lyxa till det i shoppingvagnen, bland annat med godare juice till frukosten!

 16. Gabriella skriver:

  Jag vill verkligen vinna denna tävling!
  Jag fullkomligt älskar Tropicana juicen, det skulle vara bra att ha en halvårsförbrukning eftersom att jag ska flytta hemifrån och juicen inte är allt för billig, speciellt med en student lön.

  Jag köper inte Tropicana juicen så ofta som jag skulle vilja på grund av priset, vardags lyx hamnar lite i skuggan när det finns annat att köpa till lägenheten.

  Och sen har ju vitaminer aldrig skadat nån.. 🙂

  Hoppas att allt är bra!

 17. Ida skriver:

  I detta mörka dystra vinterväder (höstväder) så behöver man extra med vitaminer. Det är något jag behöver!

  //Ida

 18. Evelina skriver:

  Well.. eftersom att min sambo sällan äter frukost (knappt alls) så häller han istället i sig ett glas läsk – om inte en halv flaska, för att sedan packa väskan och åka iväg på jobbet. Nog för att jag försöker se till att det alltid finns juice i kylen, till bådas fördel, som ett bättre (himla mycket bättre, i lagom mängd) alternativ, så vore en halvårs förbrukning av juice från Tropicana inte alls fy-skam!

  Min favorit bland sortimentet är definitivt ”Golden Grapefruit”. Inte bara för att den är sådär perfekt syrlig på morgonen, utan också för att den – precis som några av de andra juicerna, innehåller naturligt C-vitamin.

 19. Ola Andersson skriver:

  Går det bra med två favoriter? Isåfall kommer de här:

  1. Tropicana äppeljuice, god som den är såklart men testa att blanda 50/50 med äppelcider och kör den till taccosen på fredagsmyset, klockrent tips till alla barnfamiljer!

  2. Tropicana Smooth style. Även om jag inte har något emot fruktkött så funkar det inget bra i 1-åringens nappflaska. Det gör däremot Smooth style, och det kräver han att få varje morgon till frukosten. Det ska börjas i tid… 🙂

  3. Har dessutom några strålande (väl beprövade) vuxenrecept som inkluderar tropicana men de sparar jag till nästa tävling…

 20. Karro skriver:

  Tropicana var min favoritjuice tills jag läste boken ”den hemliga kocken” och där han beskriver tropicana juicen på ett helt annat sätt än vad som marknadsförs!

 21. Linda L skriver:

  Min favorit är Stormy Orange

  Och jag skulle bli överlycklig om jag vann då jag nu väntar mitt 3:dje barn och det enda som funkar att dricka nu när jag mår illa är apelsinjuice, kan lätt dricka 2 liter om dagen utan problem :-), den skall vara så ren som möjligt, dvs så färskpressad som möjligt, inget tillsatt socker och massa fruktkött. sedan har jag tre killar i huset som mer än gärna dricker upp MIN juice, om jag vann skulle jag verkligen kunna dricka massa juice varje dag 🙂

 22. Anna B skriver:

  Tropical juice är favvon. Även dottern på 1,5 har så smått börjat smaka dessa goda juicer. Bättre än godis och billigare än utlandsresor för det är bara där man får samma nypressade smak =)

 23. Malin Fredriksson skriver:

  Jag måste säga att jag har svårt att välja mellan Mandarin morning och Orginal så jag får ha två favisar.
  Jag är en hårt tränande kvinna med tre goa tjejer så Juice går det åt i vår familj. Både till mina smootis och som en uppfriskande frukost dryck:))
  Ha en fin dag Malin

 24. Sandra skriver:

  Tropicanas juice är i en klass för sig!! Favoriten är helt klart Sunny clementine…ett glas av denna dryck får mig alltid att tänka tillbaka på semestern i Florida. Tänk att ett glas Tropicanajuice kan bidra till så starka minnen! 😀 Ett halvårs förbrukning av denna skulle inte sitta fel, då jag studerar och inte så ofta har råd att köpa Tropicanas juice. Hoppas på det bästa!!

 25. Jessica Hellström skriver:

  I vårat glas vill vi ha Tropicana apelsinjuice varje da´
  då blir immunförsvaret och juiceälskaren i oss gla´
  Tropicana apelsinjuice en solklar favorit här hemma
  vill dricka både till frukost, mellis och middag om vi får bestämma,
  för en halvårsförbrukning skulle vara en dröm
  för oss alla i familjen Hellström!!!

 26. Annie skriver:

  Jag älskar Sunny clemmentin,det är som att dricka flytande solsken. jag blir pigg och glad och står emot alla förskolebarns baciller.Tro mej här florerar det mesta.
  //Annie

 27. Katja skriver:

  Svårt att säga vilken som är min favorit då vi inte direkt är ”bortskämda” med så fin och god juice som Tropicana här hemma, pga. av att den är något dyrare och då blir det oftast nån billigare juice istället eftersom vi är så pass många som dricker det. Vi har bara smakat Tropicanas apelsin och äpple och båda är ju verkligen jättegoda, hoppas på vinst och kanske vi kan hitta en ny favorit? 🙂

 28. Ida skriver:

  Min favorit är äpplejuicen! Jag gillar den friska smaken och det naturliga utseendet!

  Varför ska jag vinna?
  Juice är för mig det som gör tex frukosten extra lyxig. Livet som student ger inte utrymme för så mycket vardagslyx vilket jag verkligen skulle behöva för och klara spurten på min utbildning som just nu är tuff…

  / Ida

 29. Lena Brandt skriver:

  Hej!
  Jag har ingen speciell favorit av Tropicana juice för alla juicer smakar RIKTIG frukt, inget koncentrat. Jo föresten apelsin är nog ett strå vassare än de andra. Dricker man den och blundar kan man höra vågorna från ett klarblått hav någonstans i Karibien. Det är lyx det! Den enkelhet av naturlig sötma och känslan av vara någon annanstans, allt detta ”bara” för ett glas juice.
  /Lena

 30. Mia skriver:

  Min sambo inte tycker om godis och andra sörsaker. Därför försöker jag överraska honom med sånt som han tycker om och vill ha som fredagsmys. Färska frukter och juice är en hit och därför hade det varit roligt att överraska honom med detta. Tack för en inspirerande blogg! Favoriten är äpple,päron och passionsfrukt.

  Mia

 31. Märta skriver:

  Jag dricker inte kaffe, öl, läsk, whiskey…listan kan göras lång:) Däremot tar jag gärna ett stort glas kallt vatten eller så tar jag min andra stora favorit, juice!!!! Och då ska det vara äpple, päron och passion, denna smak får mig att tänka på ljumma tropiska kvällar, så långt ifrån kyla och slask som man kan komma.
  Att få drömma sig bort den här årstiden är så himla skönt, det är det lilla i vardagen som gör så mycket…

 32. Helena O skriver:

  Vintermörker och kyla råder i Norrland…behöver lite tropisk energi för att leva upp!!! Tropicana, snö och minusgrader – vilken härlig kombination!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.