Köket

Söta små bakverk på söta små gafflar…


Gomorron på er! Har precis skjutsat iväg barnen till skolan (första skoldagen efter jullovet) och sitter med en kopp kaffe och funderar över dagens middag! Medan jag gör det så måste jag ju bara visa er detta. Det är också en julklapp! Det är Joline som varit inne på ÖNSKA-butiken här i stan och handlat julklapp till mamma helt själv! Visst blir man lite kär av dom och himla sugen på en tårtbit också… 😉

Gafflarna är inte jättestora men till chokladdoppade frukter, till plockmat, eller minibakelser kanske…

Ja, jag vet inte om jag tänkt färdig ännu om middagen! Kanske blir det färs, eller korv… korv eller färs… Eller korv, eller färs… Hur svårt kan de va…?! 😛 Funderar lite till… Ha en fin dag allihopa så hörs vi sen!

 

6 svar till “Söta små bakverk på söta små gafflar…

 1. Frida skriver:

  Här blir det köttfärssoppa… Mannen lagar, jag jobbar till kvart över 5…Gott att komma hem till färdig mat då tycker jag!

 2. Mattanten Sara skriver:

  Här blir det stuvade makaroner och så nallar vi de sista julköttbullarna från frysen. Tror inte jag ätit stuvade makaroner på över ett år, varför gör man inte det oftare? Goooott!

 3. Bedårande gafflar!! Vilken underbar present att få 🙂 Härlig blogg, första besöket här men lär återkomma ;-))

 4. De var ju otroligt söta och får mig att vilja äta små bakverk med dessa gafflar 🙂

 5. Åh, de är ju helt underbara, vilken trevlig present att få <3 Här hos mig blir det kålpudding (vegetarisk sådan) – underskattad mat måste jag säga 😀 Lycka till med klurandet!

 6. Minna skriver:

  Jättesöta! Skulle också vilja ha dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.