Blogg-info

Matbloggspriset står för dörren!


Matbloggspriset gör entré i höst som vanligt, jättespännande!!
Jag känner mig dock inte så nykläckt som jag gjorde då, de åren jag nominerades till matbloggspriset… Nu är jag ju inne i ”grävlings-gänget” efter snart 5 år och hurrar istället för alla nykomlingar på matbloggsfronten som jag tycker ska lyftas fram!

Alla otroligt fina, och nyskapande matbloggar därute, det fullkomligt kryllar av dom i år!
Ska vi nämna några som jag fastnat för?  Ja, även om inte alla är helt dagsfärska :


 senast 15 oktober!
Det är såklart superkul att bli omtalad, omnämnd och erkänd som matbloggerska! Självklart, så vill ni rösta på Kryddburken så varsågoda! Jag niger och tackar ömjukast men jag kommer inte att hålla någon propaganda om att ni ska rösta på mig framöver! Jag vill i första hand frambringa matbloggspriset i sig med detta inlägg! Det är stort och det är fint att ära, så ta er tid och botanisera bland alla ofantliga inbjudande och härliga matbloggar och så röstar ni sen med hjärtat på rätt ställe! Det är så jag gör! Vem jag själv röstar på kommer jag att avslöja lite senare…
Den som vinner är som alltid en värdig vinnare och jag glädjs med den/dom! I år är det folket som har fått stor majoritet vad gäller röstningen, det är NI därute som väljer och vrakar, det är ni som läser matbloggar som såklart ska få er röst hörd, vilket jag tycker är otroligt kul så nu får nåt att göra när ni inte står vid spisen och gnolar! Fiffigt va?! 😉
Lycka till alla mina fina matbloggs-kollegor! 


12 svar till “Matbloggspriset står för dörren!

 1. Gith skriver:

  Har nominerat kryddburken.se
  bra recept, fin blogg, kanon (CANON) fina foton och dessutom Öland, me LIKE A LOT 🙂

  (Tack för din nominering!) skrev de…..

  Lycka Till Linda <3

 2. Vad fint av dig att nämna bloggarna ovan, jag håller med om att de är bra allihop! Klart att även du ska nomineras <3

 3. Natasha skriver:

  Kunde inte låta bli att nominera dej, för det här ÄR ju faktiskt min absoluta favorit! Men stort tack för tipsen om de andra, där finns mycket inspiration att hämta!

 4. Lina skriver:

  Tack så otroligt mycket för nomineringen! Bugar och bockar <3

 5. pilla skriver:

  Hejar på dig!

 6. Hej Linda!

  Vad skådar mitt sörmländska öga när jag gör mitt dagliga besök hos dig? Vilken överraskning och vad himla kul att du har hittat min matblogg 🙂

  Tack snälla för att du nämner den här hos dig och tack för all matinspiration du ger!

  Ha en trevlig hösthelg, nu börjar det väl snart lukta jul på riktigt 🙂

  Soliga hälsningar från Lotta

 7. Fröken Luisa skriver:

  Jag nominerar ändå din blogg, för den är en klassisker man alltid kan återvända till!

  Själv har jag en nystartad inredning/bakblogg, kika gärna in!

  Fröken Luisa

 8. Anneli skriver:

  Har också nominerat dig nu 🙂

 9. Moa skriver:

  Jag har nu nominerat dig. Tack vare dina fantastiska bilder och din härliga mat 🙂

 10. Stephanie skriver:

  Tusen tack för den fina länkningen! Himla roligt att du fastnat för vår lilla matblogg. 🙂

 11. Håller med om att det finns många härliga matbloggar! 🙂

 12. Emmas husbestyr skriver:

  Vilken ära att få bli omnämnd av dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.