Bulgur, matvete mm.

Vinn fina baktillbehör för 500kr – TÄVLING!


Nu är det väl dags för en tävling tycker jag, eller vad säger ni?! 😛

Den här gången har vi fått en himla läcker webbshop på halsen, ”Style & Fun Stuff”. Roliga, annorlunda och pyssliga baktillbehör i en salig blandning. Jag har själv valt ut mina favoriter inför halloween och jul som står för dörren!

Vad sägs om att kunna gjuta sina egna chokladpraliner, eller illgröna geléhjärtan till halloween? Med klubbpinnar i svart och lila gör du snabbt dina egna ”cake-pops” och roliga klubbor till barnen, festen eller kalaset!

Jag har också valt en uppsättning tyllar av metall, 16 st med olika hål för olika mönster. Pepparkakshusen kommer bli såååå fina i år!! 😉 Tyllarna passar i de flesta spritspåsar och kräver inget skruvmunstycke. Funkar precis lika bra med dubbelt bakplåtspapper & tejp också, om inte bättre! Spritsa fina mönster på vilka bakverk som helst, muffins, cupcakes, cake pops, tårtor, bakelser, pepparkakshus, godis och praliner!

Sist med inte minst en stor tårtspatel, (30cm) som du snabbt och enkelt får snygga jämna kanter på din tårta och andra bakverk, helt oumbärlig till grädde, smörkräm, kristyr mm. (PS. Funkar också helt perfekt som stekspade i muurikkan…. 😉 )

Vad säger ni? Är ni sugna på en exakt likadan uppsättning??
”Style & fun Stuff” vill gärna sponsra er läsare med ett sådant här paket. (värde 500kr)

Låter det kul?
I så fall, gå in på deras sida och leta upp något fin, praktiskt, roligt, läckert, snygg och tipsa om här i kommentarsfältet! That´s it! Så, skynda iväg nu och så hoppas vi på tur!

 

TÄVLINGSREGLER : 

 • Gå in på webbshopenStyle & Fun Stuff och leta fram en produkt du vill tipsa om, lämna ditt svar här i kommentarsfältet.
 • Tävlingen pågår t om. fredag den 7 oktober.
 • Glöm ej uppge en giltig epostadress. Vinnaren presenteras sedan under helgen.
Lycka till!!


Klicka på bilden så kommer du till ”Style & Fun Stuff” webbsida!


Tävlingssponsor; Style & Fun Stuff

172 svar till “Vinn fina baktillbehör för 500kr – TÄVLING!

 1. Anneli Andersson skriver:

  Jag vill tipsa om muffinsformar i silikon. De är helt underbara; snygga, miljövänliga och oerhört praktiska. Ingenting fastnar, de är stabila och de kan återanvändas gång på gång. Dessutom är de färgglada och ger ett lyft till dina muffins och cupcakes!

 2. Anna Löfquist skriver:

  Något jag skulle vilja få att synas lite mer är nog Modelleringsverktygen. Såg att det finns ett kit med sammanlagt 16 stycken olika huvud.
  Vilken grej! Man kan ju få lov att känna sig riktigt proffsig hemma med sina egna bakverk och göra härliga mönster! 🙂

 3. Ulrika skriver:

  Jag föll direkt för cupcakeställningen för 23 cupcakes!! Vore perfekt när man ska ha kalas!!

 4. Katarina skriver:

  Jag gillar verkligen My little Cupcake Pop Mini Mold!

 5. åsa hagberg skriver:

  vilken inspiration man får…..tyllar har jag aldrig använt,men verkar hur kul som helst samt cupcakeställningen är heller inte helt fel nu i dessa bak(höst)tider……..

 6. Åh! Hur har jag kunnat missa denna supertävling? Lite i sista minuten, men hoppas på chans ändå.. Det jag gillar mest hos dem är: http://www.styleandfunstuff.se/artiklar/bakprodukter/formar/bakformar/bakform-silikonform-4-st-hello-kitty-1.html. jag drömmer om att baka med systerdotter och hon likaså jag 😉 älskar Hello Kitty! Så härliga muffins med mycket glasyr, rosa så klart, och mycket kladd… Mums!

  Håller tummarna, Kram Nathalié

 7. Anna K skriver:

  Jag vill tipsa om strössel hos Style & Funstuff, det kan både tillföra en godare smak samt lyfta en kaka/tårtas utseende. Speciellt roligt är de spökliga strösslet formade som vita spöken. Passar perfekt till en Halloween kladdkaka, där den spökvita färgen kommer till sin rätt på den bruna chokladnyansen.
  Kontaktmejl: playnsee(at)hotmail.com

 8. elinjosefin skriver:

  Oh jag vill verkligen tipsa om my Little cupcake pop mini mold hur coola som helst.

 9. Camilla Thåström skriver:

  dessa Pralinform/Chokladform – Läppar 3D verkar ju jätte kul att göra och ge bort i present……

 10. Therese skriver:

  Jag vill tipsa om Strössel i Regnbågs alla färger.

  Själv älskar jag att baka och göra godis av alla slag (speciellt med choklad). Strössel passar perfekt att dekorera med!

 11. kristijan skriver:

  Jag vill rekommendera alla fina utstickare på hemsidan så otrolig fina och ser otroligt bra ut att använda!!

 12. Lotta S skriver:

  Jag vill tipsa om smoothern. Jag förstår inte hur jag klarat mig utan denna. Och min har spårlöst försvunnit 🙁

 13. Paula Jansson skriver:

  Chokladform läppar, en rolig pralin att ge bort

 14. susanne skriver:

  Har ju glömt bort att tävla jag med….blir så när man inte gör det direkt ;))
  Ett muffinsträd ligger i tiden, blir mitt tips!!
  kram susanne

 15. Sussi Hägg skriver:

  Åh herregud…..går inte att säga en produkt!!!!
  Vem vill inte ha allt mer en jag?! 😉
  Kan därför inte säga bara en produkt utan jag säger hela sidan 😉

 16. Åsa Jakobsson skriver:

  Mina favoriter på Style & Fun Stuffs hemsida ligger under ”Boxar och lådor”, kolla in de fina Pralin/godisboxarna med rosett! Jag har provat att koka egen kola och knäck och gett bort till jul, och delar regelbundet med mig av hembakt kaffebröd, hemkokt sylt, geléer och annat gott – och det blir verkligen uppskattat. Oftast uppskattar mottagarna själva omtanken lika mycket som de tycker om godsaken. Har man dessutom en fin förpackning till en billig peng, så är det ännu roligare att ge…

 17. Camilla K S skriver:

  Hello Kitty-bakformarna tycker jag är så söta. Dom tänker jag använda mig av när jag ska baka till barnbarnets barnkalas!

 18. Ida skriver:

  Mitt tips blir dessa ”Push up Cake pop” http://www.styleandfunstuff.se/artiklar/cake-pop/push-up-cake-pop.html De är perfekta när man som vi i min släkt har flera olika allergier. Alla får varsin (eller ja, det slinker allt ner fler än en;)) liten tårta med bara sånt man tål!

 19. Emelie skriver:

  Jag vill tipsa om bakform/silikonform Musse Pigg. Med den till barnkalaset blir man nog populär!! Min 5-åring hade älskat att baka med en sådan.

 20. San skriver:

  Muffinsformar i silikon för det är ju så bra!! 🙂 kram

 21. Petra Sandholm skriver:

  Åh jag vill tipsa om muffinsformarna i silikon som är perfekta eftersom de är miljövänliga när man kan använda dem flera gånger! Plus att dom finns i fina pastellfärger!
  Bara att stoppa en muffins i en färgglad cellofanpåse sedan, med ett snöre runt så är det en perfekt, gullig liten present 🙂

 22. Alma Sandberg skriver:

  Hej! jag vill tipsa om jätte bra bakformar det är i tjockare papper nästan som kartong. Det är väldigt bra och baka i för det är stabila pga tjockleken så man behöver inga plåt bakformar. Dom är både fi fina färger också fastnar det inte så mycket! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.