Smörgås / Baguetter

”Hinner-inte-äta-men-svänger-ihop-nåt-ändå” och en ful skärbräde-bild!


Hej allihopa! Nä, ikväll hinner jag inte med nåt långlagat projekt i köket så det fick bli varma toast med massor av härliga tomater, basilika, skinka och philadelfiaost! Det går ju ruskigt snabbt i smörgås-järnet och man kan faktiskt sitta vid datorn och redigera bilder samtidigt som man håller en sån här trekant mellan pekfingret och långfingret i vänster hand om man bara skriver med tummen och ”lilla gullebrand” 😉 Jodå!

Jag har hur mycket som helst att dona med både på kryddburken, andra bilder och fotojobb som ska levereras och en deadline till tidning som jag jobbar på här i bakgrunden! Bara utifall ni undrar varför jag är lite ”off”…

Jag har dessutom fortfarande hur mycket epost som helst som jag inte hunnit besvara och högen bara växer, liksom mitt dålig samvete i samma takt…

Alla ni som vill ha snabba svar rekommenderar jag att gå in på Kryddburkens facebook-sida och ställa frågor ni har, där finns jag mest hela tiden och där får ni garanterat snabbare svar än på mailen. Ursäkta röran!! Men för tusan, det är ju höst, skördefest står för dörren och då blir de rusning på burken som vanligt! 😛
Kram på er alla!!


Inte ofta jag fotar fula ”skärbräde-bilder” på maten vi äter, men idag får de duga! 😉
Gör såhär : Franskbröd, ett par skivor rökt skinka, bred på philadelfiaost,  riv över basilikablad massor med tomatskivor, lite salt och så en skiva franskbröd igen. Pressa ihop i smörgåsjärnet! That´s it!!

 

 

7 svar till “”Hinner-inte-äta-men-svänger-ihop-nåt-ändå” och en ful skärbräde-bild!

 1. Frida skriver:

  Hahaha, 100ggr snyggare än mitt försök till matbloggande 🙂

 2. Ulla skriver:

  Vågar jag skriva att jag hade ett gammalt toastjärn gjort för vedspis/eld, i gjutjärn m långa handtag och det åkte ut till Kalleguta i min rensaiver. Gissa om jag ångrat mig nu 🙁

 3. Usch nej, så himla ful bild… 🙂 🙂 🙂 När vi läste ”gör så här så” trodde Anki det skulle komma en beskrivning på hur man tog fotot!

 4. Nej men tack för den självförtråendesågningen, din skärbrädebild är fortfarande tusen gånger bättre än alla mina tillsammans 😉

 5. Kul att du har mycket på gång! Sånna där tosat var det evigheters evigheter sen jag åt. Mina barn har nog aldrig fått smaka det där. Tack för tipset!

 6. Annika skriver:

  Tack för en mycket inspirerade blogg. Du har kommit med många bra tips!
  Har du några mat/bak förslag med plommon?
  Jag har bott i det här huset i ca 1,5år, finns massa äppelträd och sedan har vi ett plommonträd, förra året kom det inga plommon, men i år kommer det massor, men jag vet inte alls vad jag ska göra med dom, hoppas att du har några förslag.

 7. Aurora skriver:

  Du ska verkligen inte ha dåligt samvete! Alla inlägg och svar är uppskattade, oavsett hur sällan dom kommer!
  Tack för nätets mest inspirerande matblogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.