Smörgåstårtor

Smörgåstårta med sheriff-stjärnor!


Här kommer ett par bilder på Max smörgåstårta inför morgondagen! Han var med och hjälpte mig hela tiden när jag garnerade den och blev stormförtjust i just ost-stjärnorna, eller ”sheriff-stjärnorna” som en vän på facebook sa! 😉

Botten är en halvmåne av hönökaka och fyllningen enligt mina vanliga charktårtor med tre lager. Mjukost/riven ost, grädde/leverpastej, rökt skinka/mandariner samt ägg, gurka, sallad och oststjärnor! Nu ska här hoppas i säng omedelbums för imorgon blir det upp tidigt och sen iväg till Kalmar! Jag hoppas jag kommer hem med goda nyheter och då får ni även se den andra tårtan och lite bilder från dagen då Max fyller 11år!


Jag uppdaterar inlägget med receptet här imorgon… Annars kan ni bara söka på ”charktårta” i sökrutan intill så hittar ni desamma. Sov gott!

12 svar till “Smörgåstårta med sheriff-stjärnor!

 1. Anna skriver:

  Verkligen jättefin! Det är ju bara så gott med smörgåstårta, var lite för länge sen jag gjorde nån nu… Kanske till helgen. Tack för inspiration! Kram Anna

 2. Kristina D skriver:

  Snyggt!!! Ser mkt gott ut! Grattis på födelsedagen då 🙂 Imorgon hämtar jag ut min Muurikka 😀 YEY!

 3. Kristina D skriver:

  Grattis till Max! 😀

 4. Fishis skriver:

  Wow, vilken annorlunda s.tårta 🙂
  Kram BLOGGFISKEN-för dig med passion för fisk 😉

 5. Annika i Västerås skriver:

  Alltid gott med smörgåstårta..Gör nog en till på fredag för att bjuda arbetskamraterna på inför semester. Håller tummarna för att allt går bra på sjukhuset. Grattis Max 11år Hipp Hipp HURRA HURRA HURAA HURRA

 6. Jättefin! Kul när barnen är med och hjälper till 🙂

 7. Pia skriver:

  Smarrig! Min son äter inte smörgåstårta p g a majonäsen som brukar vara i så jag får alltid göra en ”extra dry” till honom. Däremot innehåller inte din grundröra så mycket majonäs, så kanske hade den funkat! Måste testa… 🙂

 8. Marie Wettergren skriver:

  Mums så god ut kanske ska testa hönokaka nästa gång med mina fyllingar ,brukar ju gå hem då den är gjord på franska

 9. Hanna skriver:

  Vad du är duktig Linda!!!

 10. Hanna skriver:

  Så himla tjusig! Och verkligen fiffigt med oststjärnorna, jag har inga barn men anammar dem nog ändå. 🙂

 11. Linda skriver:

  Finaste smörgåstårtan ever! I Like :)))

 12. Jessica med 3 skriver:

  Grattis till Max, hoppas det gick bra med armen idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.