Billigt

Kyckling wraps mango curry


Vi kör vidare på ytterliggare ett recept från den helstekta kycklingen. Varma mackor med kyckling hade jag tänkt först, men ändrade mig så det blev tortilla wraps istället! 😉 Köttet är rensat från ben och skrov och delat i lite mindre bitar. Går absolut enklast att göra med rena händer. Jag pressade över lite citron på kycklingbitarna och lite grill/chilikrydda!

Biggans skickade mig ett stort paket nu i veckan med bl a. dessa kalla såser som ni ser här nedan. Den gulaste av alla såerna, curryn, den ska vi ha i detta recept! Curry mango var smaken och även om jag borde betona starkt hur mycket jag INTE tycker om curry så var jag ju iallfall tvungen att smaka! Jo, den smakade curry, sötsyrlig, krämig och fin sälta så jag kunde dock urskilja att den var god ”trots” curryn! Hoppas ni förstår hur jag resonerar nu! Även om man inte tycker om något speciellt mycket kan man ju ändå avgöra om det är gott-gott eller inte-gott-alls! 😉


De andra två såserna, grillmästarsås & bearnaisesås ber jag att få återkomma till, då får dom tjänstgöra till en grillmiddag skulle jag tro!


Nu ska vi iallafall göra tortillawraps med kycklingen. Någon recept behöver ni inte egentligen utan ta så mycket ni vill ha utav varje och montera ihop! 

Detta har jag använt :

 • Tortillabröd
 • Salladsblad
 • Kycklingkött, fördelad i mindre bitar (citron + chili/grillkrydda)
 • Gurka
 • Chiliflakes
 • Biggans curry mangosås


Smaklig måltid!

11 svar till “Kyckling wraps mango curry

 1. I Nadjas kök skriver:

  Ser grymt gott ut Linda!

 2. Ruth skriver:

  This looks so good – especially with the chilli flakes!

 3. Karin skriver:

  Jag älskar verkligen kycklingwraps och dessutom curry! Måste nog testa den där mango/curry såsen, trots att det är en köpe-sås 🙂

 4. Matilda skriver:

  gott och enkelt 🙂

 5. Lina skriver:

  Ser sååå gott ut

 6. Emma skriver:

  åå, va gott det ser ut!!
  Och biggans bea är grymt god den också, mumma!

 7. Matilda skriver:

  Mm, nu blev jag sugen på kycklingwraps! 🙂

 8. Här är vi uppdelade i två läger hemma vad gäller curry. Anki gillar verkligen inte det, medan Håkan tycker det är hur gott som helst… Men mangosås gillar vi båda:)

 9. Stina skriver:

  Ser gott ut, måste bara fråga en liten hälsofråga: hur hög fetthalt är det i curry-mangosåsen?

 10. kryddburken skriver:

  Stina!
  54g/100g. Här kan du se fullständigt innehållsförteckning :
  http://www.biggans.se/category/saser-250ml/
  /Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.