Blogg-info

En HOT app till din iPhone du inte får missa!


Som ni vet så använder jag mig väldigt ofta av en chilisås som heter D´Elidas. Flera gånger i veckan får jag frågor och kommentar om denna sås, var den finns att få tag på osv… Superkul att ni är nyfikna för jag rekomenderar hemskt gärna sånt som jag gillar!! Och ni som redan hittat era flaskor, beställt eller köpt i butik hoppas ni är lika nöjda som jag!


D´Elidas har nu kommit ut med en applikation för iPhone! De kan ju inte bli bättre! Eftersom det är en himla god samarbetspartner (Per-Anders) så har  även mina recept fått hoppa in i applikationen. Och självklart då recept med just denna chilisås. Jättekul tycker jag eftersom jag är ett ”big fan” av D´Elidas! Så klicka er fram till appen och ladda hem, den är helt gratis!

HÄR KAN DU LADDA NER DEN >>

4 svar till “En HOT app till din iPhone du inte får missa!

 1. Sigrid skriver:

  Passar den bra till chili con carne? Brukar ösa på med chilipulver men det ger ingen styrka alls. Tabasco är jag inte överförtjust i smaken.. Tyvärr finns den här inte i min stad men det är ju enkelt att skicka efter på nätet!

 2. kryddburken skriver:

  Sigrid!
  Absolut, smaka av den innan på lillfingret så du får ett hum om hur stark den är!
  /Linda

 3. Jenny skriver:

  Efter många tankar om att beställa denna såsen så gjorde jag äntligen detta nu :))

 4. Ser got ut på flaskan i alla fal. Måste provas. Tack för tips.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.