Köket

TÄVLING! Vinn en Kaffepress – gör ditt godaste kaffe nånsin!


Gomorgon friends!
Tänkte att vi skulle börja fredagen med en utlottning av en helt ny produkt som jag nu har provat ett tag.

En välkänd kaffepress i USA som nu lanseras här i Sverige! Om jag säger enkelt, roligt och mycket godare än på vanligt vis så har jag nog sammanfattat hela apparaten!

Denna kaffepress från Aeropress är inte lik andra kaffepressar tack vare det lufttryck som pressar kaffet genom filtret. Filtret är dessutom ett microfilter som tar bort den beskhet man inte vill ha i smaken! *tummen upp* Genuin och himla kul pryl som ger himla gott kaffe!! Det blir verkligen stor skillnad på smaken! 😉


Kaffepressen är busenkel att använda. Man sätter i ett filter i ”silen”. Skruvar åt. Placerar pressen över ett glas eller en kopp. Måttar i kaffet, slår på varmt vattnet, rör om – och sen PRESSA! 😉
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Vill du vinna en egen kaffepress??

Vi lottar ut 2 st kaffepressar och du har fram till och med
söndag kl. 24:00 på dig att lämna din kommentar om varför just DU ska vinna en!
  


Lufttrycket har nu pressat ner en lagom mängd espressokaffe, perfekt till morgonens första latte!


För en utförligare beskrivning ”live” kan du kolla in den här kortfilmen hur du enkelt brygger en god kopp Latte!


Lycka till i utlottningen nu allihopa! Jag presenterar vinnarna på måndag 25:e oktober!

STORT TACK!!
Tävlingen sponsras av
Kaffepress.se
Besök gärna deras sida för mer info och beställ dig egen kaffepress.

143 svar till “TÄVLING! Vinn en Kaffepress – gör ditt godaste kaffe nånsin!

 1. Anna-Karin skriver:

  Ojojoj. Tänk att kunna dricka ett gott kaffe på jobbet. Den ska helt klart få följa med mej till jobbet. Vi har så äckligt kaffe så du anar inte. Men några kaffe koppar måste jag ha under varje pass. Jag är tvungen att offra mej. Termos skulle kunna vara ett alternativ, men nej. Problemet är väl att jag inte kommer att få den ifred. Men vad gör väl det man ska dela med sig av livets goda.

 2. Lena skriver:

  Jag dricker endast ”mitt” kaffe som jag gör i min pressobryggare för jag tycker det blir godast men den börjar ha några år på nacken nu så det skulle passa ypperligt med en ny,och då allrahelst denna.

  Hoppas på tur..brukar aldrig vinna..jo för några år sen vann jag dvd-pingvinresan…jippi…

 3. Anjo skriver:

  Jag tror ingen har mer hjärta än vad jag har när det gäller kaffe, kaffemaskiner … och de små gubbarna som bor i kaffemaskinen:

  http://anjocity.wordpress.com/2010/07/06/godhjartad-ar-man/

  Jag förtjänar lite kaffekarma 🙂

 4. Linnea skriver:

  Ser helt kanon ut! Som den kaffeälskaren jag är hade den varit helt perfekt för mig. Eftersom man inte får ha kaffebryggare på rummet i lumpen och kaffet i markan kostar skjortan. Då är det bara att värma lite vatten på stormköket och ta med lite kaffe hemmifrån så är det löst!

 5. Lena skriver:

  Eftersom jag ensam i familjen dricker kaffe, borde denna vara perfekt till mig! Att få sitta med en latte och en alldeles färsk mattidning att bläddra i och bara njuta… Vilken högtidstund…

 6. Åh! Vilken kanongrej! Jag vill absolut vara med och tävla om en sån!
  Jag har letat efter en smidig, enkel kaffemaskin eller liknande. I Holland finns det en smart grej men då måste man ha ett speciellt kaffe som bara finns där.
  Om jag vinner den kommer den att stå på min studio och jag kommer bjuda alla som kommer på hudvårdsrådgivning eller makeup-konsultation på kaffe från den – istället för att göra snabbkaffe eller brygga kaffe.

  Ha en fin dag!

 7. Ulrika skriver:

  Vilken kanongrej! Jag fullkomligen ÄLSKAR kaffe. Gud så gott, den skulle passa mig alldeles perfekt. Nu blev jag kaffesugen, måste gå och sätta på en kanna……………….. (tänk om jag kunde använda en kaffepress istället, så enkelt)

 8. veronica skriver:

  mmmm…tänk att fixa en god kopp kaffe o njuta av medans man läser din matblogg..kan de bli bättre?;)

 9. Lindha skriver:

  Min man älskar kaffe i alla dess former vill överaska honom på sängen med en ännu godare kaffe.

 10. Maria skriver:

  Med en 6-månaders son som håller mig vaken hela nätterna så behövs mycket kaffe på dagarna. Denna verkar perfekt för att snabbt koka en god kopp kaffe till mig.

 11. Karina skriver:

  Den verkar ju helt strålande! Att få färskt och gott kaffe varje morgon skulle inte sitta fel, men jag skulle vilja unna min mor denna uppfinning eftersom hon dras med sin uråldriga bryggare (och dess beska smak) och ler med förtjusning varje gång vi går på cafe tillsammans och dricker ”riktigt” kaffe.
  Så jag skulle vilja att min söta mor vann denna för att få lite lyx i tillvaron. Det är hon värd många gånger om!!

  Mvh//Karina

 12. Maria skriver:

  Hej kryddburken!

  Vill tävla åt min älskade mamma som är en stålkvinna som tar hand om 5 barn 4 hundar (varav en är min som måste passas under tiden jag väntar på att vovvens rabiespapper är klara för resa) och ett hem på köpet. Hon älskar kaffe och startar varje tidig morgon med en stor kopp. Det skulle vara så kul att ge henne denna present så att hon kan njuta av perfekt kaffe VARJE morgon och jag vet jag vet hur överraskad och glad hon skulle bli! Hon förtjänar verkligen det tycker jag 🙂

  Mvh,
  Maria

 13. Mattias skriver:

  Det vore skönt att slippa dra fram stora kaffebryggaren när man ska göra sig en god kopp kaffe. Jag är nämligen den enda i familjen som dricker kaffe så vår vanliga bryggare står i ett högskåp i köket.

 14. Hanna Arvidsson skriver:

  Oj, vad många kommentarer!
  Jag vill förstås också vara med o tävla 🙂
  Trött på att prova alla sorters snabbkaffe, som annars är enkelt när man ska göra kaffe till bara mig själv. Den här apparaten verkar vara spännande, och smart!

 15. Jessica Ringdahl skriver:

  Jag vill också vinna denna. Då jag är sjuk och inte arbetar p.g.a. jag har en sjukdom som kommer i skov och är ensam henna hela dagarna så vill jag kunna unna mig gott kaffe trots att det ”bara” är till mig själv.

 16. Theorese skriver:

  Jag på bryggkaffe blivit less
  önskar mig därför denna kaffepress!

 17. Eiwe skriver:

  Latte finns det ett bättre sätt att börja dagen? Känns som det är pressen för mig som har pressen på mig att hinna med allt. Låter extra spännande eftersom det ska vara så gott!! Tycker ofta att kaffet skiftar i smak vilket gjort att jag börjat dricka te ofta att jag älskar doften av kaffe, kanske är detta ”räddning” för mitt kaffedrickande

 18. Karin skriver:

  Detta vore en toppenpresent till mannen på Fars dag! Eftersom jag inte kan dricka kaffe längre, så har det blivit MYCKET pulverkaffe för hans del. Det vore roligt att kunna ge honom gott kaffe igen…

 19. Elisabet skriver:

  Den virker jo kanon!Jeg drikker kaffe hver morgen og akkurat nå kjører jeg pulverkaffe, men ærlig talt, det smaker ikke godt:( Har lenge fundert på å kjøpe en espressomaskin, men har ikke plass på mitt lillt kjøk. En kaffepress hadde jo vært perfekt for meg:))

 20. Leo Kia skriver:

  Hej!

 21. Leo Kia skriver:

  Jag bör utomlands (i mellanöstern) där det inte går att få tag på kaffe som man är van att det smakar hemifrån och denna press skulle vara PERFEKT eftersom jag här vänner som kommer hit till jul. Skulle vara den ULTIMATA julklappen!

 22. Anette skriver:

  Jag vill vinna för att jag älskar kaffe och för att jag brukar aldrig någonsin vinna! Men plötsligt händer det 🙂

 23. Kjell E skriver:

  Gillar Espressokaffe, men aldrigt kommit till att köpa en kaffepress.
  Vi bryggar på ”Tjuraviset” som Segloraprofeten kallade traditionellt beteende.
  I övrigt är det varken synd om mig eller någon storstilad prestation i rockärmen.

 24. sara skriver:

  Som den trötta studerande småbarnsmorsa som man är, så får man ha någonting i kroppen som gör att man orkar hela dagen, och det är här kaffet kommer in i bilden. Nymalet gott kaffe är det bästa att starta dagen med!

 25. Kaffepressaren skulle passa mig perfekt eftersom jag är är ensam kaffemoster här i huset. Det vore ju praktiskt att lätt kunna göra i ordning EN kopp och det ser ju så himmelskt GOTT ut!
  Tack på förhand från en som aldrig brukar vinna något men friskt vågat o.s.v.

 26. Lina skriver:

  Med en alldeles ny liten bebis hemma har vi redan fått världens bästa present, men vad vore bättre för min kaffeälskande sambo än att få en kaffepress som kan underlätta sömnlösa nätter. DET vore min ultimata present till honom!

 27. Sabina skriver:

  Denna skulle jag vilja vinna till min älskling, för att kunna förgylla hans dagar. Tänk att kunna få börja varje dag med en puss och en kopp äkta kärlek. Han är min hjälte, mitt stöd, älskare, bästa vän, mina barns pappa och allt man behöver, den allra bästa i världen. Än har jag inte hittat det perfekta att ge honom för att visa vad han betyder för mig, men detta skulle verkligen kunna vara nåt. Han älskar kaffe och jag älskar honom…

 28. Synnöve Skjaevesland Lindell skriver:

  Åh, vilka härliga prylae det finns. Hede ingen aning om den här- så enkelt! Vi är några glada kaffeälskare på mitt jobb som skulle behöva den här, verkligen! Med 20 monuters rast och kaffe som är slut är det här en räddare för oss. Den skulle glädja många gånger om. Hoppas… hälsningar Synnöve

 29. Synnöve Skjaevesland Lindell skriver:

  Åh, vilka härliga prylar det finns! Hade ingen aning om den här- så enkelt! Vi är några glada kaffeälskare på mitt jobb som skulle behöva den här, verkligen! Med 20 minuters rast och kaffe som är slut är det här en räddare för oss. Det skulle glädja många gånger om. Hoppas…! Hälsningar Synnöve (det var så många stavfel i det förra)

 30. mb skriver:

  hej!
  jag skulle vilja vinna den till mina föräldrar som är kaffeälskare. de har haft ett tufft år med renovering och olyckor och misslyckad semester och nu skulle jag vilja överraska dem med denhär roliga apparaten. jag har länge funderat på att köpa dem en ordentlig bryggare men de tar sån plats, så denna hade varit helt perfekt!

 31. Johan skriver:

  Åh vilken perfekt julklapp till mina föräldrar som älskar kaffe! Jag skulle vilja vinna den och kunna ge den till dom i julklapp, då den ser liten ut och går att gömma undan när man inte använder den!

 32. Annelie Carlsson skriver:

  hej!
  jag skulle vilja vinna för detta är den bästa sak jag kan ge min pojkvän just nu! har är helt galen i att göra kaffe, han vill bi en barista och jag har letat efter något som en en kaffemaskin men de är svindyra !
  Han hade blivit överlycklig! TRo mig!

 33. Carina - kaffetunnan i Uppsala skriver:

  Hej! En sån härlig liten kaffepryl skulle inte vara dumt att ha tidigt på morgonen när bara jag är vaken och resten av familjen snusar och snarkar vidare i sängvärmen.. Jag har ett jobb där jag börjar tiiidigt och har även lång väg till jobbet. Att göra en god kopp kaffe enkelt och lätt som jag sedan kan ta med mig på bussen kommer att förgylla hela dagen:). PS! Gillar din hemsida skarpt, har inte kommenterat förut men har prövat många recept. Förra helgen gjorde jag stora proffsiga bullar av Manitoba cream-mjölet. Hela tjocka släkten trodde att de var köpta på bageri! Hälsningar Carina i Uppsala

 34. Anne-Mari skriver:

  Den skulle förgylla min grå, kalla vardag mycket. Dyster som i november och det enda som ger en kick är mitt kaffe. Min Bistro svek mig förra veckan och jag fick leta fram den gamla bryggaren som borde hamnat på skroten för fem år sen…

 35. Lotta skriver:

  Då jag nyligen lärt mig att dricka kaffe på morgonen och även på kvällarna hade en sån här varit perfekt att vinna =)

 36. Malin skriver:

  tänk att fixa en god kopp kaffe o njuta av medans man läser din matblogg..kan de bli bättre?;)

 37. Ulla skriver:

  Åhh en sån vill jag absolut ha!
  Gott kaffe är en bristvara, kaffebryggare är praktiskt kanske när man är många men blir sällan gott, kokte kaffe tills för inte så länge sen.
  Den här kaffepressen verkar som du skriver enkel, passar mig nu när jag snart får nytt kök och inte vill ha några som helst maskiner stå framme.
  Hoppas, hoppas!

 38. Karin Z skriver:

  Självklart vill jag vara med och tävla om en sån fantastisk fiffig liten pryl! Vilken härlig liten kaffemaskin! Passar en kaffeälskare som jag!

 39. Lisa skriver:

  Att fixa kaffe med luft, herre Gud va tufft. Så enkel och liten, måste kunna rädda en när man känner sig sliten. Idag dricker jag bara nescafe pga platsbrist, vilket börjar kännas en aning trist. Så please ge mig denna grej, och jag blir världens lyckligste tjej!

 40. Madeleine skriver:

  Åååh! Verkar ju enkelt och supergott. Vore en perfekt farsdag present! Min far ÄLSKAR kaffe, och dricker många koppar om dagen. Den här skulle han ju kunna ha med sig på jobbet, och när min mor och far är ute på sina bilsemestrar. Tänk att få lyxa till det med sånt här kaffe då! Jag håller tumme, stenhårt! Kram Madeleine

 41. Josefin skriver:

  137 kommentarer! Oj, och här kommer en till 🙂

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna den där för att jag och M har bestämt oss för att flytta isär. Jag äger en soffa och ett soffbord, och en himla massa bestick! Ingen snitsig expressomaskin, ingen kaffebryggare, nej inte ens en vattenkokare. Det får bli pulverkaffe i microvatten…nej tusan, jag har ju ingen micro *suck* Men med en sådan där snitsig sak, oh då hade i alla fall mornarna börjat bra 🙂

 42. Maggan skriver:

  Som den kaffeälskare jag är så kan jag inte motstå denna tävling,,skulle bli jätteglad för denna som du lottar ut.
  Perfekt när man vill göra sig en kopp gott kaffe.

 43. Johanna skriver:

  Oh! Den här vill jag verkligen ha! Min bror har gått och investerat i en megadyr espressomaskin, som verkligen gör gott kaffe, men han börjar bli väl less på att jag springer hos honom för jämnan och dricker upp hans fina kaffe. Med en sån här kan jag ju hålla mej på hemmaplan och få en smula familjefrid på köpet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.