Blogg-info

Kryddburken är uppe igen!


Ett litet missöde mellan Crystone & Binero gällande mina domänadress gjorde att det blev ett avbrott på Kryddburken idag mellan ca 12:00 och 20:15. Men nu ska allt fungera smärtfritt igen och jag kan börja förberda kvällens inlägg!!

Tack för er tålamod och för all support på Kryddburkens facebook-sida!

7 svar till “Kryddburken är uppe igen!

 1. Therese skriver:

  Vilken himla tur det va tillfälligt.
  Få kolla i morgon vad du uppdaterat med, nu blir det läxförhör i So här hemma..
  God natt

 2. Karin skriver:

  Men vilka söta ”Ploppar”.

 3. Madde skriver:

  Fick ju panik idag nar jag inte kunde komma in pa bloggen!! Haha. Och jag som just idag hade bestamt mig for att baka din banan-kladdkaka o sa fick jag inte tag pa receptet! Men men, glad att det ar fixat nu 😀

 4. Hanna skriver:

  Jag hade i morse redan tagit fram kasslergratängreceptet eftersom min man skulle laga maten eftersom jag jobbade längre än han, det var ju tur. Jättegod och enkel gratäng.

 5. Hanna skriver:

  Igår morse ska det stå..

 6. Monika skriver:

  Vilka härliga Ploppar, finns dom? :))

 7. kryddburken skriver:

  Det var i sommras som dom spreds i samband med ”Love Stockholm 2010”, men jag tror inte de finns med den tryckta texten längre! Men visst e dom söta! 😉
  /Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.