Blogg-info

Apropå Fetaost… Håll utkik efter receptfolder från Fontana!


Ja, apropå Fetaost! Håll utkik i din matbutik efter Fontanas receptfolder. För där i, hittar ni bland annat mitt recept på Fetaost Cheesecake!! 😉

För en tid sedan samlade Fontana ihop ett gäng matbloggare som var o en fick bidra med ett recept till deras receptfolder som kommer ut nu i höst! Temat var såklart Fetaost!

Ni som ständigt följer min blogg har säkert redan läst mitt recept fast ni visste nog inte att det var till denna folder det skapades! 😉 Ett av dessa recept kommer att vinna en omröstning av just er läsare. Kampanjen om denna omröstning kommer lite längre fram. Jag lovar att höra av mig om detta. Det är alltså upp till er läsare att rösta fram ett vinnande bidrag. Den matbloggare/matbloggerska som vinner får en resa till Grekland! Inte fy skam alltså! Min uppgift är egentligen att ragga röster till mitt recept, men jag orkar inte smöra med någon övertalningsreplik för er så jag uppmanar er helt enkelt att rösta på det ni tycker verkar godast eller faller er i smaken! Jag missunnar verkligen ingen av mina matbloggs-kollegor en resa till Grekland. Men självklart skulle jag vilja åka dit pesonligen också! Jag återkommer när själva omröstningen startar! Må bästa bidrag vinna!

 
 
Receptfoldern bör ni hitta i ICA & Coop-butiker from. 15 sept. Håll utkik gott folk!
 

11 svar till “Apropå Fetaost… Håll utkik efter receptfolder från Fontana!

 1. mikaela skriver:

  Härligt! Den ska jag verkligen hålla utkik efter!!
  LYCKA TILL!!

 2. Camilla K skriver:

  Läste hos Kari – Receptomaten att du, liksom han, skulle bidra med med ett recept till foldern, men ville inget skriva om det ifall du höll det hemligt. Jätteroligt! <3

 3. kryddburken skriver:

  Tack, tack!!

  Jag har inte haft för avsikt att hålla det hemligt jag är bara inte lika snabb som Kari på att komma med dagsfärska nyheter! Det tar lite längre tid för mig med allting. Och där drar han längsta, eller heter de kortaste strået i stacken?! Han e grym på aktuella matnyheter! 😉
  /Linda

 4. skall genast kolla på ICA imorgon om den finns, kul att se vad ni lagt in för recept i foldern

 5. Martina J skriver:

  Oj, vad häftigt! Den ska jag hålla utkik efter!

 6. Matpolisen skriver:

  Jag ska försöka hitta foldern. Kolla på mitt recept på en speciell ostakaka. Undrar om den skulle funka med feta… – http://matpolisen.wordpress.com/2010/09/10/ostkaka-fran-yorkshire/

 7. Yvonne skriver:

  Men gosh, en så’n underbar blogg det här är! Här kan jag hämta hur mycket inspirations som helst, ju.
  Tack för denna blogg!!!
  Jag återvänder hit till frukost, lunch, middag och alla mellanmål!
  Ha det fint!
  / Yvonne

 8. Martina skriver:

  En resa till Grekland är ju aldrig fel. Va kul för dig att få bidra med ett recept, ska genast leta efter foldern!

 9. Anna J skriver:

  Vilken häftig och rolig grej för dig och de övriga matbloggarna att få medverka i. Ska ha utkik i min ICA-butik efter foldern.

  Lycka till både till dig och övriga i tävlingen.

 10. Hej Linda och tack för länken. Vad roligt att vi hamnat i samma broschyr, känns kul att få så fint sällskap. Och hedrande att ha blivit utvald av Fontana.
  I morgon kommer mitt inlägg om broschyren, har just skrivit klart och lagt in länkar till dig och de andra fina bloggarna 🙂
  Glada hälsningar från Jämtland.

 11. Kinna skriver:

  Underbara du att du skrivit redan. Ska genast tipsa om inlägget hos mig. kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.