Fest & Kalas

Tandpetare med goda tilltugg!


Drinktilltugg, tandpetsmat, plockmat, mingelmat, kvällssnacks! Whatever – Mat på tandpetare är gott som små munsbitar i alla former. Och de bästa av allt är att det passar lika bra en mysig hemmakväll som en lördagkväll med gäster och mingel! Här har vi lagrad prästost, rökt korv, gurka, salami, grönmögelost, paprika, rökt renkorv och baby bel-ost! Så enkelt och sååå gott!

7 svar till “Tandpetare med goda tilltugg!

 1. Fru Matglad skriver:

  Gottigottgott! Jag samlar en massa recept och tips på studentmat, då det är JAG som ska fixa nästa år till storpinglan…;)
  Kramelikram

 2. Martina skriver:

  Perfekt med plockmat! Ser gott ut, trevlig helg!

 3. Fridas kök skriver:

  Alltid gott med småplock! 🙂 Dina uppläggningar såg väldigt festliga ut.

 4. Malin.T skriver:

  Å vad gott och mysigt sätt att äta till ett gott glas vin eller kanske en kall öl! En massa smått och gott, det är verkligen min melodi 🙂

 5. victoria skriver:

  jag är ju ett big fan av plockmat av alla de slag som du vet 😉 men en fråga, tycker du gula babybell är goda?? själv fick jag slänga hela påsen för vi tyckte de smakade gammal fotsvett.. och det är en snäll beskrivning 😉

  kram V

 6. kryddburken skriver:

  Hej Vickan!
  Jo, faktiskt så gillar jag den gula Baby Bel. Men inte min dotter! Hon har i alla år älskar den röda och de var också hon som plockade ner den gula belén i vagnen sist vi handlade. Men hon gillade den INTE. Hon spottade & frsäte på en gång! Jag tycker nästan att den är snäppet godare och mer smakrik än den röda som bara är gräddig! Men smaken är som baken! 😉
  /Linda

 7. Vilka goda tilltugg. Och som du är jag förtjust i Gul Babybel. Det är ett suveränt mellanmål att ha med i fickan, gärna med lite nötter. Brukar alltid ha några såna med på t.ex en tågresa, de håller sig fint i sitt lilla skal 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.