Jamie Oliver

Vinn Jamie Olivers bok Matrevolution!


Som ni redan vet är det Jamie Oliver-provning i stora lass just nu! Massor med nya goda, spännande smakar betas av lite i taget och än har jag inte blivit besviken! De produkter jag hitills testas ser ni här nedan. Men nu är det dags för ER att tävla om boken Jamies Matrevolution! 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Lämna en kommentar nedan och berätta varför just DU ska vinna boken! 😉
Lycka till! Tävlingen pågår tom. Tisdag 11 maj.

  
Fr. vä; Bruschetta med soltorkade Tomater/Svarta oliver & Pastrami
Klicka på bilden så kommer du till inlägget. (visas i nytt fönster)

Tomatsås med falukorv & Bacon
Klicka på bilden så kommer du till inlägget. (visas i nytt fönster)

Tagliatelle med Pastasås Tomat/Chili
Klicka på bilden så kommer du till inlägget. (visas i nytt fönster)


Jamie Olivers Kyckling Stroganoff
Lagad ur boken ”Jamies Matrevolution”
Klicka på bilden så kommer du till inlägget. (visas i nytt fönster)


 Sponsor : www.tojaimport.se

153 svar till “Vinn Jamie Olivers bok Matrevolution!

  1. Erika A skriver:

    Jag har länge haft en hat-kärlek till Jamie Oliver och när jag såg bilderna på det du lagat ur boken har jag nu bestämt att kärleken segrar och jag vill så gärna ge honom chansen att välkomnas i min kokboksfamilj! Welcome home Jamie!

  2. Kajsa skriver:

    För jag behöver en revolution för min kosthållning och mitt kök som jag nyss flyttade in i. Katastrofer båda två! 🙂

  3. Laila Mörse skriver:

    Har så länge jag kan komma på haft en förkärlek till att läsa kokböcker och recept, läser hellre en kokbok än en roman :-), och när det sen gäller Jamie Oliver, så har jag en av honom sen tidigare som är såååå bra, så en till av honom hade aldrig varit fel.Kram Laila

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.