Kycklingwraps till fredagsmys!


Gokväll kära läsare!! Mitt i fredagsmyset så passar jag på att störa lite och önska er en härlig helg! Imorgon bär det av till Nybro för vår för ”permiär-crusing” i nya cadillacen! Eftermiddan & kvällen här hemma har gått i förberedelsernas tecken både med puts av bil, klippt lugg på lilltjejjen och grillade kycklingklubbor lagade till färdkost! Det är skolans dag imorgon också 9-12, inte glömma!! 😉 Sen börjar vi nog skruda om för fullt inför kvällen skulle jag tro.

Middagen idag ja, det blev kyckling!! 😉
Fräste på tunna strimlor av filé, kryddade med citron/vitlök/grill, salt & peppar och en massa persilja! Philadelfiaost-bredda tortilla med sallat, tomat, gurka, paprika, chili, vårlök & en himla god ananas salsa! Enkelt och gott!!

Trevlig helg på er!!


Vad tycker ni om de nya Coys fälgarna! Inte så tokiga va!? 😉 (Klicka för större bild)

Print Friendly

9 reaktion på “Kycklingwraps till fredagsmys!

  1. Åh vilken härlig bild. Vi gjorde egna tortilla bröd. Mycket gott och lyckat :). Absolut värt att testa. Bäst är dom såklart färska.
    Ha en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>