Blogg-info

För en god sak… Nu behövs ni läsare!!


Det är ju såhär att allt som dimper ner i brevlådan som varuprover & reklamprodukter till Kryddburken hamnar inte alltid här på bloggen, däremot så känner jag att detta måste jag få sprida vidare för jag tycker det är för en väldigt viktig och god sak skull! Alla använder vi ju disktrasor hemma, och disktrasan för mig är grymt nödvädig då jag nästan jämnt går i köket å håller en disktrasa i handen. Jag fullkomligt avskyr allt vad fläckar, smulor å damm heter! Disktrasan är för mig en väldigt trogen vän helt enkelt!

Detta ÄR viktigt!!!

När min dotter sprang ”skoljoggen” i fjol så samlades det in pengar till just barncancerfonden. Deras klasslärare samlade in pengarna från barnen de hade fått med sig hemifrån och den totala summan skulle han bidra med själv berättade han för dom. Detta tyckte jag var en fin gest och gav även barnen en viss insikt och förståelse! Så för varje kommentar som lämnas här så stödjer Kryddburken med 1kr/kommentar. (spam kommentarer plockas bort direkt) Självklart kommer jag att visa er ett inbetalt kvitto på detta också.

Dessa disktrasor från Vileda, ”wettex-trasan” finns nu i en begränsad upplaga där 50öre/förpackning går till barncancerfonden! Själv tycker jag att upplagan inte alls ska vara begränsad utan det vore väl himla fint om man varje gång man köpte disktrasor kunde bidra till barncancerfonden? Tycker ni inte? Jag fick två förpackningar om 4st trasor.

Vill du ha den andra förpackningen disktrasor?

Lämna en kommentar nedan om du bidrar till barncancerfonden! Jag vet ju hur flitiga ni är när det gäller tävlingar så detta borde ju vara en nog så viktig sak att bidra med! 😀

SMS:a FORSKA till 72900 (50 kr)
Ring: 020-902090
PG: 90 20 90-0 BG: 902-0900

Samtliga bilder och uppgifter om barncancerfonden är hämtade från www.barncancerfonden.se

Vinnaren!!

Jag kommer att utse en ”tras-vinnare” på söndag kväll den 18/4! Gör dessa barn en tjänst, köp en förpackning disktrasor eller bidra via sms, telefon eller pg/bg.

 
Som notis om någon undrar kan jag upplysa om att jag får inte betalt på något sätt för att skriva detta, utan detta är ett inlägg helt ”off topic” från mitt hjärta till dessa utsatta barn! Var med du också…

131 svar till “För en god sak… Nu behövs ni läsare!!

 1. Fias kastruller skriver:

  Dessa disktrasor kommer jag garanterat titta efter nästa gång jag är i affären. För den goda sakens skull men också för att de är jättefina!

 2. izza skriver:

  Åh! Vilken rolig ide med 1 kr per kommentar!
  Jag cyklade Ride of Hope förra året där anmälningsavgiften (200 kr/etapp) gick raka vägen till Barncancerfonden. Förra året cyklade jag två etapper. I år är jag sugen på att cykla hela vägen från Lund till Sthlm!!

 3. Erik skriver:

  Bra gjort av dig Linda! Själv stödjer jag också hjärtebarnsfonden varje år.

 4. Jättebra idé! Jag ska absolut köpa de här disktrasorna istället för de vanliga som jag brukar köpa.

 5. Lotta skriver:

  En sån himla bra sak för en fantastisk fin sak! Jag ska verkligen spana in dessa trasor i affären.

  Jag har även hört att man kan kompostera dem när man är klar. Det är ju också jättebra!

 6. Linda skriver:

  Kommer absolut efter dem där disktrasorna!

 7. Maria skriver:

  En fantastisk gest av dig Linda.

 8. Malin skriver:

  Jättebra initiativt!!

 9. Malin skriver:

  Ska precis iväg och köpa nya disktrasor, ska självklart leta efter dessa! Sist köpte jag wettex trasorna som bidrog till bröstcancerfonden!

 10. Therese skriver:

  Håller med övriga, bra initiativ..
  jag bidrar med ett sms på 50 kr ..
  Trevlig helg

 11. Catharina skriver:

  Hur gärna jag än vill lämna bidrag till allt å alla som behöver hjälp så går det ju inte… av ekonomiska skäl… Men cancerfonden gör jag en inbetalning till varje år. Ska titta efter dessa disktrasor i affären!

  Tack för en trevlig blogg btw!

 12. Sandra skriver:

  Självklart lämnar jag en kommentar för en god sak.

  Gillar din blogg väldigt mycket också förresten! 🙂

 13. Ulla skriver:

  Självklart, här kommer en liten kommentar till ett mycket klokt initiativ!
  Forskning ger resultat och till forskning behövs många kronor…

 14. Ella skriver:

  Dessa disktrasor ska jag absolut välja nästa gång! All forskning behövs!!

 15. Gabriella skriver:

  Barnen ska alltid vara i centrum och fokus på de som behöver stöd. Så visst blir det nya disktrasor hemma hos mig oxå.

 16. Elin skriver:

  Himla bra initiativ! 🙂 //Elin

 17. Annika skriver:

  Jättebra initiativ! Jag är inne här och läser och får ideér och inspiration väldigt ofta men det är faktiskt första gången jag lämnar en kommentar. För en sån här bra sak var jag tvungen! =)
  Passar även på att tacka för en jättebra blogg! =)

 18. Emelie skriver:

  Mycket bra initiativ Och jag håller med om att man borde kunna köpa det alltid.

 19. Tess skriver:

  Disktrasorna ska inhandlas snarast!!!

 20. semlan skriver:

  Ska genast köpa disktrasor och jag blir nog tvungen till att baka kokostoppar oxå. Ha en skön helg mvh semlan

 21. Camilla skriver:

  Disktrasan kommer finnas i mitt kök så fort magsjukan släppt klorna om oss så jag kan ta mig iväg på affären. Jättebra gest!

 22. Lina skriver:

  Sådana disktrasor ska jag köpa så fort jag kan!

 23. Malin skriver:

  Jättebra när man kan köpa produkter och bidra samtidigt, det är nog många som egentligen vill skänka en slant men det blir kanske sällan av. Min dotter är en av de hårlösa barnen så varmt tack för ditt inlägg. Kram Malin

 24. Tess skriver:

  Som trogen läsare men väldigt dålig på att kommentera kan jag ju inte vara sämre jag. Givetvis lämnar jag en kommentar när det behövs, och ett paket disktrasor kommer även här att inhandlas. Tack för en bra blogg, du underlättar min vardag väldigt när den egna fantasin tryter. 😀

 25. Jenni skriver:

  Åh vad glad jag blir att över detta inlägg! Vi förlorade vår 2-åriga son i cancer i höstas och det värmer i hjärtat när någon tar ett sådant här initiativ och snällt ber om mer pengar till den livsviktiga forskningen! Jag vet vilken mardröm det är att leva med ett cancersjuktbarn, att ständigt pendla mellan hopp och förtvivlan. För att inte tala om den mardröm vi lever i nu… Varande krona är guld värd! Jag passar på att ge er alla som bidrar till cancerforskningen en STOR kram och ett hjärtligt tack!
  /Jenni, Eltons mamma

 26. marie wettergren skriver:

  Vilken toppen ide. Vår dotter Julia fick leukemi då hon var tre år ,är i dag 13 år och mår jätte bra tyvärr är det ju ej alla som klarar sig men med hjälp av våra pengar finns chansen att flera bran klarar sig. Vi skänker runt 1000 -1500 per år till barncancerfonden en del går till Barncanceröst vår egen cancerförning. KRAM

 27. Sara skriver:

  Har följt din blogg länge men aldrig kommenterat. Men det här kändes väl som rätt tillfälle att börja 🙂

 28. Beda skriver:

  vilket trevligt initiativ! Way to go!

 29. Pia skriver:

  Bidrar mycket gärna med en kommentar för detta ändamålet. / Pia

 30. Johanna Sandberg skriver:

  Härligt med människor som dig! // Johanna

 31. Ludmila Dolan skriver:

  Lämnar gärna en kommentar för barnens bästa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.