Tävlingar

Cloetta – vinnarna, Grattis till er!

Om jag ändå hade ett helt hav av choklad så skulle ni få allihopa!! Det var många fina kommentarer om varför just Du skulle vinna. Massor med kärlek till både partners och barn, gravida med choklad-cravings, flitiga studenter, goda gärningar och såklart rena chokladälskare! Ni är underbara!! Grattis till er fem som vunnit choklad denna omgång!  Kram Linda

 1. Frida
  Jag behöver alltid choklad! 😉 Men just nu behöver jag den extra eftersom jag är så snäll mot min sambo. Jag skottar bort all (blöt)snö från hans parkeringsplats och runtomkring den så att han ska kunna ta sig fram till bilen (han är rullstolsburen). Skottar även trottoaren så att alla äldre med rullatorer och föräldrar med barnvagnar ska kunna gå där. Har fått någon form av inflammtion i handen och armen, men jag skottar ändå. Älskar ju sambon så mycket! Han tackar mig såklart, men chokladen hade suttit extra fint – det är rätt jobbigt att skotta 2-2,5 timmar om dagen…
 2. Sussi
  För att jag bröt fotleden 1 oktober och kan fortfarande inte gå ordentligt och inte har rökt sedan den dagen ( rökte 3 pkt om dagen)Tycker att det skulle vara på tiden med lite tur 😉
  Ha en trevlig helg allihopa!!/ Kram Sussi 🙂
 3. Helena
  Jag har precis kommit hem från Neonatal med mina pyttesmå tvillingkillar. Dygnet har blivit ett löpande band med amning, flaskmatning, blöjbyte, trösta och givetvis MASSOR med mys. Lite choklad skulle förgylla min tillvaro när jag känner att jag inte riktigt räcker till, när jag byter dygnets 20 blöja, när jag istället för att sova en stund ställer mig i köket och bakar bullar……
 4. Håkan
  Jag vill väldigt gärna vinna lite choklad, då kan jag bjuda min fru som älskar choklad..ja även jag är en chokladälskare.
 5. Mona
  Har sedan december månad (innan julafton!) blivit beordrad av läkare att inte äta godis, choklad m.m. fram tills februari/mars. Nästa vecka ska jag äntligen till läkaren där de ska ta lite tester, och efter det får jag äntligen äta CHOKLAD! Har varit utan socker under hela julafton och tycker att jag förtjänar en bit rättvisemärkt choklad! Har dessutom en tenta nästa vecka och jag pluggar globala studier, dvs. ännu mer passande med rättvisemärkt choklad! 😉

Jag har skickat email till er som vunnit, återkom med eran adress så kommer chokladen snart på posten! GRATTIS! 😀

13 svar till “Cloetta – vinnarna, Grattis till er!

 1. sussi hägg skriver:

  JAAAAAA Gud vad roligt!

  Tack så hemskt mycket.
  Nu ska jag sitta och knapra choklad när mannen är på jobbet!!!
  Jag tänker inte ha ett dugg dåligt samvete hihihi

  Tack än en gång, jättekul och grattis till alla ni andra som också vann!

  P.S. Jag ska tala om vad den smakade 😉

  Sussi Hägg
  Ringvägen 42
  61170 Jönåker

 2. Karin skriver:

  Grattis till alla er som vann! 🙂

 3. Monica Smits skriver:

  Grattis til alle som vant, jeg får vente til svensk ferien til sommeren og prøve de nye sjokoladene da, har aldri sett det merket her i Norge, så muligens blir det nok en svensk vare som må bli med over grensen, i selskap med falukorv, kjøttboller og potetmos 🙂

 4. Anna J skriver:

  Grattis till vinnarna och tack för tipset om den här chokladen. Den ska jag spana efter. Ha en härlig söndag!

 5. Hanna skriver:

  Attans med att jag inte vann nån choklad!! Grattis till dem som vann iaf!

 6. Ulla skriver:

  Grattis till de fem vinnarna! Knappt 2½% vinstchans.
  Även Grattis till dig Linda, så många kommentarer bevisar hur uppskattad din blogg är!

 7. Håkan skriver:

  Tack så mycket!
  Vad glad jag blir nu för vi älskar choklad frun och jag.

  Håkan

 8. Håkan skriver:

  Jag skickade adressen via mail!

 9. Fru Matglad skriver:

  Attsingen…den missade jag…=(
  FLER tävlingar!…=)

 10. Bättre lycka nästa gång!! Grattis till er som vann! Ska hålla utkik i butikerna efter chokladen!

 11. Mona skriver:

  yeeeeeeeeeeeeeey! JAG VANN! :D:D

 12. Emelie skriver:

  Du får ju lägga upp vinnarnas kommentarer till varför dom skulle vinna..det hör ju till i en tävlingt 😉

 13. Håkan skriver:

  Tack!

  Chokladen var jättegod!

  Håkan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.