Blogg-info

Har Ölandsfåken kommit nu tro…??

Jodå, plogbilen kör med saftblandaren på taket fram & tillbaka och har även varit uppe på vår gårdsplan & kört också, men det ser inget vidare ut inför morgondagen iallafall… Först måste dom ju prioriterar stora 136:an mot Kalmar, sen Borgholm/Köpingsvik, å vi här ute på vischan sist skulle jag tro…

Får se hur det ser ut imorgonbitti. Nicke ska ju till Kalmar & jag ska med barnen till bussen/skolan. Men går det inte så blir det till att stanna hem. Tänker då inte ge mig ut om det är såhär iallafall!  Kan tänka mig att det blir många förseningar om inte annat. Trots rykande snö så var jag tvungen ut på farstubron å ta en bild, inte med min stora kamera, den har utegångsförbud i såna här väder så jag tog den lilla… Nicke har nyss skottat men det syns knappt… Kanske är det den stora Ölandsfåken som är på ingång… Vem vet… 😉

Webkamera Ölandsbron :
http://webbkameror.se/trafikkameror/trafikkameror_kalm_1.php

Webkamera Borgholm :
http://www.webbkameror.se/webbkameror/borgholm/index.php

Trafikinfo, väglag, restriktioner, vindar mm.
http://trafikinfo.vv.se/triniMenu/trinimenu.html?startmenu=1

4 svar till “Har Ölandsfåken kommit nu tro…??

 1. Kerstin skriver:

  Hej var o hälsade på Öland igår! Var på begravning i Löttorp, kan säga att de valde rätt dag o ha den på! Idag hade jag inte åkt dit… Hoppas din hand är bättre, jag ska in och gipsas om imorgon för jag står inte ut med lukten! Sen den 8 feb får jag min dom då ska jag på återbesök igen med allt vad det innebär, blä!

  Ha det! Kram //Kerstin

 2. Lindy skriver:

  Wow Linda! har du läst johan Theorins böcker? Det är dom jag tänker på när du skcier om fåken. Jag fick aldrig uppleva nån riktig fåk under åren på Öland, men jag tror det är riktigt häftigt OM man får vara tryggt inomhus.
  Kram till dig finaste vännen!!
  ps. på Måndag???!?????????

 3. Martina skriver:

  Jisses vilket väder ni har. Här regnade det igår och idag ligger isen blank och klar på vägarna 🙂

 4. Annah skriver:

  Hade aldrig vetat vad en fåk var om det inte var för att jag just läst Nattfåk… Superbra bok!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.