Blogg-info

Kryddburken fanclub ;-)

Gokväll mina kära läsare!
Vill bara blinka lite med en nyhet jag har! 😉

Nu kan du ”bli ett fan” av Kryddburken på Facebook. där hittar du lite bilder från mitt kök, div. uppdateringar med tips och förslag. Ställ gärna frågor eller kom med ris, ros, önskemål etc etc… Ladda gärna upp egna bilder från recept du lagat från Kryddburken, skriv en liten presentation om dig själv eller bara ”bli ett fan” och kom in bakom kulisserna till Kryddburken! 🙂

kryddburken_facebook

Klicka här för att besöka Kryddburken på facebook >>

Välkommen att joina Kryddburken på Facebook!
(Det är många läsare som redan följer mig ”privat” på facebook, och ni som inte följer mig privat får gärna göra det också! 🙂 )

Trevlig helg på er alla!

Uppdaterat 6 dec : Ni är flitiga i min fanclub! Redan över 250 st!!

9 svar till “Kryddburken fanclub ;-)

 1. karin skriver:

  Du har väl inte missat Bagerskans julkalender? Fylld med recept, tävlingar och julpyssel…
  http://www.bagerskan.se

  Kram Karin

 2. malin skriver:

  hejsan hur går jag med i funcluben? jag älskar att läsa din mat blogg

 3. Hej, vad kul med en fanclub=) Hoppas ni har en fantastisk lördag. Själva är vi (läs jag och barnen) men vi blev bortskämda med hemmagjorda hamburgare som maken svängde ihop, inte fy skam det heller…
  Idag har jag bloggat om vårt julmat från ifjol lite moderna rätter och massa fina färger! Mat är min passion, men även inredning och dekoration. Är lite smygstolt över juldukningen som jag bloggade om häromdagen=) hihi.
  Mest ville jag lämna ett litet avtryck och önska god kväll!

  Kramar från mig

  http://Erica.myshowroom.se

 4. Sandra skriver:

  Vad roligt! Gick genast in och blev ett fan 😀 Har ju följt din blogg ganska länge nu så det kändes självklart <3 Ska göra fudgen med pistagenötter snart. Ska ta kort och hoppas att kameran samarbetar så jag kan lägga in dom på datorn då 🙂

 5. Hej. Tänk vad många ställen man kan ha kontakt med varandra nu 🙂
  Jag fortsätter att titta på din fina blogg istället 🙂

  Här kommer en liten Julhälsning från Jamtli’s Julmarknad, där jag var i går och inhämtade massor av julstämning och fick smaka på och handla lokala delikatesser att njuta av i december.
  Ha en trevlig 2a Advent./ Birgitta

  http://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2009/12/05/julmarknad-pa-jamtli/

 6. Emma skriver:

  Jag börjar nästan ångra att jag tog bort min facebook, allt verkar ju finnas där numera, kul! Tänkte bara säga att jag testat göra fudge efter dina recept, med choklad och skumtomtar. Det blev jättebra!

 7. Mita skriver:

  Självklart blev jag ett fan, men fortsätter att följa din härliga blogg!

 8. SAn skriver:

  Vad kul! 🙂
  Tänkte fråga dig föresten, kan man frysa in fudgen tro?
  Hoppas helgen varit bra! kram

 9. Sanna skriver:

  Facebook är härligt! Tänk vad man kan göra 🙂 roligt att du finns där nu.. ska omedelbart bli ett fan. Du missar väl inte julkalendern inne hos mig förresten 🙂 Välkommen in!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.