Blogg-info

Kryddburken är nominerad i år igen! :-)

Matbloggspriset-annons-440x220-3

Oj vilken överraskning!
Jag är så glad!!

Ett par av mina kära bloggläsare har just påminnt mig om det senaste nytt! Vilken koll ni har alltså! 🙂  Jag är EN av de 11 st som nominerats till matbloggspriset 2009!

Tack ska ni ha, nu kan jag inte sova bara därför… 😉 
År 2008 blev jag också utvald bland 10st nominerade till matbloggspriset, men där tog Pain de Martin hem priset med sin surdegs-blogg i all ära! I år är det dags igen! (tiden går fort när man har roligt) Jag är jätteglad att ni som nominerat mig, tänkt och tyckt till, valde just min matblogg! Det värmer i hjärtat! Tack alla ni som röstade på mig! Men framförallt TACK för att ni tycker om min ”Kryddburk”, TACK för att ni finns här i ur & skur, TACK för att ni alltid hänger med, TACK för er otroliga respons och TACK för att ni är ni!  Stor kram till alla er som vandrat bland mina recept år ut och år in, dag ut och dag in…

Veteraner som nykomlingar, alla är ni välkomna hit! Det är NI som betyder MEST och ger mig motivation! Inget pris i världen är värt mer än det ni är värt för MIG!

Superkul och jättenervöst! Nu önskar jag alla mina medtävlande ALL LYCKA TILL!!! 🙂

Kära Matbloggare; Mina goda ”grannar”, ni är guld värda, för våra trogna läsare och för dom oinvigda i mat-träsket!  Låt oss tillföra en gnutta ”sunt mat-tänk” i recepten, en matsked tålamod, en nypa ”timing” och planering och en hejdundrandes inspiration, det är ju det vi är till för! Och med just dom ingredienserna kommer man väldigt långt! Hejja hejja! Må bäste man/kvinna vinna!

Här är listan på juryns nominerade :

http://www.smaskens.nu/
http://rebeccabakar.blogspot.com/
http://www.pickipicki.se/
http://www.njutmaten.blogspot.com/
http://matplatsen.org/
http://kryddburken.se/
http://kaffekokarkokboken.blogg.se/
http://ettlingon.se/
http://www.upplevmat.se/
http://gittosmat.taffel.se/
http://jenniferspratly.wordpress.com/

28 svar till “Kryddburken är nominerad i år igen! :-)

 1. Daniel skriver:

  Hej!

  Jag tror du har en bra chans att ta hem det i år, du ha ralltid så härliga och fina bilder på allt, det är det man vill se.

  Ha en trevlig helg mvh Daniel

 2. Martina skriver:

  Man får gratulera! Jag är ju inte överraskad direkt, din blogg är superbra.

 3. Helen skriver:

  Grattis vad roligt.
  För mig är du oundbärlig då jag har dig som receptbok.
  Vad jag än söker så brukar jag få napp hos dig.
  Hoppas du tar hem priset för det är du värd.
  Kram

 4. Beatrice skriver:

  Jättegrattis till finalplatsen!

  Att du skulle finnas som en finalist tog jag för självklart. Du ger enormt mycket inspiration och har en härlig blogg. Jag håller självklart tummarna på fredag =)

 5. Hej och Grattis till Finalplatsen.
  Kul att matbloggar uppmärksammas på det här sättet. Det är så bra att matlagningsglädje och kunskap sprids över landet 🙂
  Glada hälsningar från Turkiet./ Birgitta

 6. Rasmus skriver:

  Grattis 🙂 följer bloggen dagligen!

 7. Ulla skriver:

  GrattisGrattis Linda!
  Så fantastiskt roligt för dig och för alla läsare, gamla som tillkommande.
  Att få följa din blogg är en upplevelse i köket.

  Håller tummarna!

  Stor kram // Ulla

 8. susanne Hansen skriver:

  Grattis Linda!
  I år tar du det, jag är säker på min sak ;)))

  Lycka till /Susanne

 9. Hanna skriver:

  Grattis! Då får vi hålla tummarna för att du ta hem segern då 😉 Ha en spooky lördag! =)

 10. Vad kul! Klart att du ska vara nominerad, ingen fullständigt spottar ju ur sig lika många bra recept som du =).

  Heja, heja!

 11. Carro skriver:

  Oh, vad roligt ! 🙂 GRATTIS, det förtjänar du
  Ha en fin Alla helgona helg !

 12. Mikaela skriver:

  Superkul att se dig nominerad, så välförtjänt, stort grattis! Jag själv satte sannerligen kaffet i halsen… 🙂

 13. Sofie skriver:

  Oj vad kul att du blev nominerad!! Grattis! 🙂

 14. Josefin skriver:

  Åh vad kul, grattis!! Det var du verkligen värd, din blogg är fantastiskt 😀

 15. Helena S skriver:

  Grattis! Men det hade varit konstigt om du inte blivit nominerad… 🙂 Hoppas att du vinner, jag ska heja på dig från vårt Öland! Lycka till!

 16. Grattis 🙂 visst är vi bra 😉

 17. Mamma Mat skriver:

  Grattis till nomineringen och jag håller tummarna för att du kammar hem 1:a pris! Hade varit jätteroligt, eftersom du är en stor inspirationskälla och alltid lika skoj att ”titta in” till.
  Hälsningar Mamma Mat

 18. Johanna skriver:

  HÄRLIGT!!!:)

 19. Camilla K skriver:

  Jättekul!! Du (liksom Vickan som även hon är en stor inspirationskälla för mig) är väl värd 2009 års matbloggspris!!

  (Själv är jag oerhört stolt över att vara Årets Fronterprofil i Sverige 2009 (Fronter= lärplattformen som vår skola, liksom många andra skolor i landet använder som den främsta informationskanalen mellan skolledning-personal, lärare- elever/föräldrar) 😉

 20. Fia skriver:

  Jättefin sida med många smarriga recept!
  Heja och hoppas du tar hem det i år! =)

 21. Karin W skriver:

  Grattis grattis!
  Såklart att du ska vara nominerad, du är guld!
  Jag håller tummarna/kram Karin

 22. I Nadjas kök skriver:

  Jag visste det! Grattis Linda!

 23. Kalasgott skriver:

  Stort Grattis till dig Linda!! 🙂 Den här nomineringen är du förtjänt av!!

 24. Annika skriver:

  Grattis Linda! Celebert sällskap ;)!

 25. Lina skriver:

  Grattis! Du är helt klart en värdig vinnare!!!

 26. Frank Hehn skriver:

  I needed to draft you a little remark to finally thank you once again about the superb tactics you’ve provided in this case. This is quite pretty open-handed with people like you to deliver freely what numerous people could have offered for an e book to earn some bucks for their own end, primarily now that you could possibly have done it if you desired. These techniques additionally served like a easy way to comprehend other people have a similar fervor similar to my personal own to understand a great deal more related to this problem. I’m certain there are millions of more pleasurable times up front for individuals that browse through your website.

 27. Super Girls skriver:

  your site is very interesting, i have read a few of the articles on your website now….. and i add this site to my bookmarks….

 28. The information mentioned in the article are some of the best available …. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.