Blogg-info

Tack till er alla!! Men vilka är ni allihopa..?

Tack, tusen tack alla för gratulationer i både mail och här på bloggen! Ni är supersöta allihopa!! Tack! 😀

Det är många av er som ständigt återkommer hit, många som jag känner till väl och själv besöker och så är det många sporadiska som jag inte har en aning om vilka ni är? Vill ni berätta kanske lite kort?

 1. Vem är du? ålder/jobb/intresse mm…
  Skriv direkt här i kommentarsfältet eller om du heller vill, så maila mig!

kvallsljus
foto : Torntagsbuske full i blom och full av myror!

Kvällen igår var riktigt lyckad, mysig och stämmningsfull på alla sätt och vis. Vi blev placerade lite avskilt som önskat vid den stora poolen med fontän i orangerian. Tänt ljus och en flagga stod på bordet! 😀 Vi valde att äta av smörgåsbordet som var rikligt uppdukat av en hejdundrande massa gott….

För att nämna några citetrar jag;
”Nybakat bröd, Husets knäckebröd, Lagrad ost, Rökt ål, Löksill inlagd på Guntorps vis, Örtsill, Romsill, Senapssill, Matjesillröra på kokt ägghalva, Silltårta på kavring Gubbröra, Stekt inlagd strömming i kryddpepparlag, Skagenröra, Varmrökt sik. Gin och enbärsgravad lax, Limebladsinkokt kall lax, Kräftströmming, Korvkaka, Inkokta grisfötter, Rökta korvar, Honungsmarinerad skinka, Rostbiff, Kyckling i lag, Potatissallad, Strimlad vitkål och ananas i hemslagen majonäs, Rårörda lingon, Söt senap och dillsås, Kall örtsås, Sörens köttbullar, Potatisgratäng. Stekta delikatesskroppkakor med smält smör, grädde och lingon, Varma rotfrukter, Helstekt marinerad fläskfile, Bulgurgryta med fisk”…

Ohh ja, vi blev ordentligt mätta! Har ni inte besökt Guntorps Herrgård eller kanske planerar ni en tripp till Öland i sommar så missa inte detta smörgåsbord för allt i världen! Det var tredje året på rad vi firade vår bröllopsdag där och vi har aldrig blivit besvikna!

77 svar till “Tack till er alla!! Men vilka är ni allihopa..?

 1. Rebecca skriver:

  Rebecca heter jag, 21 år från Västerås. Är utbildad sjökock (hotell- och restaurangprogrammet men inriktning sjöintendentur, finns i Gbg) Jobbat som kock/mässman på tankbåt i snart två år och det är ett spännande jobb men man är borta mycket i och med att båtarna inte går i Sverige.
  Har funderingar på att starta en egen matblogg, just nu skriver jag om livet ombord på båten. Vi får se, så länge uppskattar jag alla de bra som redan finns, där i bland din.

  Trevlig helg:)

 2. Johanna skriver:

  Johanna, 28 år, Mjölby. Angenämt!:) Jobbar på http://www.e-kontakt.se och den likadana finska sidan.

  Är en livsnjutare, älskar att sitta i ett mörkt hörn med en ficklampa och läsa en bok i ett tyst hem lika mycket som jag gillar gemenskap och mycket folk och tjohej! Fester går dock bort, alltså förfest, gå ut, efterfest. Är det någon privat hemmafest så fungerar det!

  Ha en underbar dag i solen!:)

 3. Maria skriver:

  Maria heter jag, 20 år från Västra Götaland. Älskar din blogg för den är så inspirerande med fina bilder och goda recept.

 4. Linda N skriver:

  hej!!
  Jag heter Linda, är 25 år gammal med fästman och en son Wilmer på snart 2 år…bor i bålsta i Uppland.
  Jobbar som Barnskötare på en förskola på orten….

  Läser din blogg vardagligen, å får många tips på vad jag ska laga….har använt många av din recept….
  jag älskar själv att baka men tyvärr blir det inte så mycket….

 5. Jenny skriver:

  Hej!

  Jag heter Jenny och är utbildad kock i botten. Jobbar som säljcoach. Har en underbar liten kille på 3 år med min kärlek. Bor i Örebro. Driver även ett eget litet företag med inrikning design barn. Bloggar själv sedan snart 1 år tillbaka. Hittade din sida genom en google sök och sedan dess ligger du som favorit, både på bloggen och datorn. Ikväll ska vi göra dina grillspett med dippsåser igen! Kanon gott och snabbt. Ha en skön helg. Kram Jenny

 6. Man skriver:

  Är en snart 17-årig tjej, bosatt i Skåne – Hässleholm – som för tillfället går första året på gymnasiet.
  Intressen är fotografi, läsa böcker och liknande. Tycker dock om att läsa recept på både mat & bak, även om de i sitt resultat sällan blir bra. 😉

 7. Camilla K skriver:

  hej Linda

  Mig känner du ganska väl igen. eller hur? Camilla från Motala.
  🙂
  Jag springer ju här lite då och då och har så gjort i flera år.
  Kramar och ett försenat grattis till er båda på bröllopsdagen.

  Och du..hur har det gått med din framtida hemlis. Får vi nyfikna läsare veta vad det handlade om snart eller? Kraaaam

 8. Katrin skriver:

  Hej, hej!
  Jag är strax över trettio, gift och har två barn. Vi bor i lägenhet i Umeå tillsammans med två katter. Jag gillar verkligen mat och fikabröd och som du sett har jag också en matblogg. Jag passar på att tacka för inspirationen du ger!
  Ha en skön söndag!

 9. Sandra skriver:

  Sandra, 20 år, bor med min sambo i en liten lägenhet i Gävle. Har pluggat bla svenska, till hösten börjar jag på personal & arbetslivsprogrammet. Har rötterna och familjen i Skåne, där jag tänker spendera större delen av sommaren. Mitt största intresse är att läsa, för läsdagbok och älskar att bläddra i den eller pyssla om böckerna i bokhyllan ^^. Kattälskare är jag också.

  Hittade hit till din blogg för längesen och återupptäckte den igen för ett tag sen. Alltid lika roligt att se hur oerhört duktig du är, både på att komponera maträtter och att fotografera ! Önskar jag var lika duktig 🙂

  Kram / Sandra

 10. samanullah skriver:

  detta gör att fler kollar in din sida, vilket är väldigt bra för du har mkt att visa.
  http://www.viraltrafik.se/?samanullah

 11. ninni skriver:

  Jag är pensionär och här och läser då och då när min egen inspiration tryter!
  Bra blogg och bra inspiration får jag.

 12. linda skriver:

  jag heter linda, är 26 år och bor i stockholm. du är inspiration i dess sanna bemärkelse!

 13. Emma skriver:

  jag heter Emma är 23 år & bor i Norrköping!

 14. jezza skriver:

  Hej hej!

  Jessica heter jag och är snart 35 år, bor med min familj (sambo o 2 barn) på landet en bit utanför Växjö.
  Är utbildad undersköterska men har sedan 6 år jobbat som sos-operatör.
  Pluggar dock vid sidan av jobbet nu för att förverkliga min dröm om att läsa vidare till barnmorska.

  Hittade din blogg för ett år sen och kikar in här då och då!
  Har provat många av dina underbara recept, den är en stor inspirationskälla med alla recept och bilder!

  Det är enormt vilket arbete du lägger ner på den 😀

  KRAM!
  //Jessica

 15. Malla skriver:

  Vet faktiskt inte hur jag hittade hit första gången men jag har haft dig i min receptlista länge nu!!
  Tror aldrig jag har kommenterat men kikar in med jämna mellanrum.. gärna då jag behöver lite matinspiration..=)

  Jag är 30 år och bor i Göteborg. Säljare inom kläder och har inredning som största intresse.
  Bakning kommer på plats nummer två och det är här jag hittar fina recept att baka=)

  Ha en härlig söndag i det fina vädret!!!

 16. Elisabeth skriver:

  Hej!
  Mitt namn är Elisabeth och är snart 27 år fyllda boende i lilla Alingsås. Går in i alla fall en gång om dagen för att se om det finns någon uppdatering. Din blogg har gjort att jag har börjat laga mat igen. Dina recept är underbara och lätta på samma gång. De kan inte bli bättre.
  Bilderna du har gör att det blir mycket trevligare att laga mat.
  Grattis i efterskott på bröllopsdagen.
  *KRAM*

 17. Therese skriver:

  Hej, Therese heter jag och är oxå en utflyttad norrlänning (Gällivare) som numera är bosatt i Holland. Hittade till din blogg när Cissi länkade din super trevliga matblogg till våran nystartade.

  Jag kikar alltid in hos dig och det är väldigt trevligt, inspirerande och proffsigt. Keep up the good work!
  🙂 Therese

 18. linda s skriver:

  32 årig tjej från Umeå. Bor med man och 2 barn. Myra ,10 månader och Tova 4,5 år.
  Tappar motivationen i matlagningen då det är mycket annat att stå men då går jag in här och får inspiration varje gång.Superbra, enkla recept och fantastiskt ”goda” bilder.

 19. Kristine skriver:

  Jag är 40 år bor i Vännäs. Tillsammans med min sambo har jag tre barn. Jag tycker om att prova nya recept och brukar titta in till dig för att få inspiration.

 20. riisgrynet skriver:

  samma tanke 🙂 jag gjorde oxå en efterlysning för nån vecka sen och undrade vilka mina läsare var.. kul att få veta ju!!

  jag är Victoria, 32 år, sambo Micke och dotter Olivia snart 2. Bor i Örebro och matbloggar på http://www.matplatsen.org. matlagning är största intresset men även inredning, kläder film och pyssel.

  Ha en bra dag!! kram

 21. Lindy skriver:

  Åh herrejösses! Har det redan gått 3 år sen du fick Nicke framme vid altaret! 3 år sen jag träffade dig sist alltså. Det är HEMSKT vad tiden går och det är jättehemskt att vi inte träffats sen dess. Men Sverige är långt 🙁
  Jag saknar dig kära vän och GRATTIS i efterskott på den 3-åriga bröllopsdagen!

  Vem jag är? Det vet du nog;)

  Kan dock köra en liten pres om mig ifall du glömt hahaha!

  Lindy, nyss fyllda 30, boende i Ö-vik, har bott lite överallt varav 7 år på Öland där jag träffade världens bästa Linda:) (Världens bästa näst efter mig själv då givetvis!)
  Jobbar som PA åt barn, har en flicka på 1,5 och livet kretsar kring det.
  Jo just ja! Driver egen firma tillsammans med sambon. Vi designar och tillverkar smycken i silver 925.
  http://www.highcoastsilver.se

  😉

  Puss och kram!

 22. Linda skriver:

  36 åring från Finland, Österbotten. Jobbar hemma, till stor del i köket… med 8 barn gäller det att ha stora grytor när alla är hungriga. Tycker om att baka och prova nya recept. Läser ofta här för att få tips på maträtter när inspirationen tryter.

 23. Katarina skriver:

  Hej! Jag heter Katarina är 44 år och bor i Luleå. Bakning och matlagning är mina största intressen. Har följt din blogg i ca 1 år.

 24. Emma skriver:

  Emma heter jag, fyller 24 år i sommar och bor i Göteborg.
  Jag har ingen aning om hur jag hittade till din sida, men jag vet att jag lade till din hemsida som bokmärke redan efter första besöket 🙂

  Har kommit fram till att vi har samma matstil, gillar att använda likadana kryddor och så vidare.. Sen fullkomligt älskar jag att dina recept inte är så väldigt komplicerade – det fångade mig med detsamma!

  /Emma

 25. Anna skriver:

  Hej!

  Jag minns inte hur jag hittade till din blogg, men det kan ha varit att du hade kommenterat i nån annan blogg och på så vis hittade jag Kryddburken – vilket jag är oerhört glad över. Detta hände kanske för över ett år sen eller nåt. Du är härligt inspirerande med lite annorlunda och spännande matlagningsgrepp men som ändå inte är svårlagat och dina härliga bilder är verkligen pricken över i.

  Jag är 37, förskollärare, bor i Arvika och gillar att stöka i köket, framför allt med att leka konditor på olika vis. Fast jag gillar också att laga mat, alltifrån svensk husmanskost till asiatiska rätter.

  Hoppas du och din familj får en härlig sommar!

 26. Sofia skriver:

  Sofia, snart 25, från södra Finland. Reser jorden runt så ofta jag kan, med obigatoriska stopp hemma för att jobba ihop nya pengar, och när jag är hemma är matlagning mitt största intresse.

  Hamnade in på din blogg ”av misstag” för nåt år sedan, när jag googlade på banankaka eller apelsinkaka eftersom jag hade frukt som behövde användas. Sedan dess har din blogg fått en egen tag uppe i min webläsare så jag snabbt kan komma in och få en blick av vad du skrivit om idag. Jag är inte en sån som följer recept vid matlagning, men älskar att läsa och se bilder och inspireras. Det är en njutning, och dina bilder på läckerheterna är en fröjd för ögat.

  En del av dina recept på bakverk har dock blivit favoriter jag ständigt återkommer till. Tack för en härlig blogg!

 27. Bia skriver:

  Undrar om jag är den äldsta som besökt din blogg..? 🙂
  Jag tittar in lite då och då, kollar dina senaste recept.
  Gillar dem mycket! Eftersom jag är GI-are gör jag om recepten
  lite och det blir också gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.