Blogg-info

Fundera på att göra om lite…

kryddburken0000626
Nyårsglasen är diskade och nu är det dags för lite förändring! 🙂

Ja, jag funderar på att göra om lite här på bloggen, men är lite osäker på vad ni andra som läser här tycker! Personligen blir jag förvirrad när en blogg byter utseende för ofta och jag inte längre hittar i menyer o sånt längre. Här på Kryddburken så har loggan högst upp blivit utbytt en gång sen bloggen startade! Så kanske dags för lite renovering! Så jag undrar 2 saker!

1) Är ni nöjda med själva navigeringen på Kryddburken?
(menyn, kategorierna, sökfunktionen, bakgrundsfärgen, den svarta längst bak och vit bakgrund till inläggen osv.)

2) Nämn 3 bra saker ni tycker om med Kryddburken, resp. 3 dåliga saker med Kryddburken som kan förbättras!

Jätteglad blir jag om ni vill lämna er åsikter, både ris som ros, förslag & förbättringar! 🙂

Trevlig Helg på er allihopa!

24 svar till “Fundera på att göra om lite…

 1. Camilla skriver:

  God fortsättning på det nya året Linda! Jag är mer än nöjd med allt på din sida så några dåliga saker kan jag absolut inte komma på. Dina recept är kanonbra, sidan är lättnavigerad, färgerna funkar kanionbra och du har alltid så fina foton. Bättre kan det alltså inte bli..hur du än gör!Kramar från Camilla

 2. Sara skriver:

  Hej,

  Har egentligen bara en sak som kanske kan ändras på, och det är att när du har så många fina bilder i varje inlägg blir sidan ofta ganska tungladdad för att det är så många inlägg på varje sida. Så kanske minska antalet inlägg per sida.

  Är visserligen inget problem för mig när jag sitter hemma på mitt snabba internet, men när vi hade trådlöst ett tag så tog det rätt lång tid innan sidan hade laddat klart.

  Annars så är din sida en kanon inspirationskälla! Och jättefin som den är 🙂

 3. kryddburken skriver:

  Camilla K!
  Tack snälla va glad jag blir!

  Sara!
  Jag förstår! Nu har jag justerat inläggsvisning från 30 inlägg per sida till 15 inlägg per sida! Hoppas det ska fungera bättre! Tack snälla du för din åsikt!

 4. ida skriver:

  God fortsättning Linda!
  Det enda jag inte är så förtjust i här på sidan är etiketterna som finns under rubriken på varje inlägg. Om jag klickar på en etikett så hamnar jag i en konstig WordPress-sida där man kan se inlägg på andra bloggar som använt samma etikett… men jag vill hellre ha alla DINA inlägg under samma etikett. Kanske är det jag som använder funktionen fel, men jag tycker det vore bättre om du bara höll dig till dina egna kategorier.
  Annars är din sida så himla bra som den är, tycker jag. Det finns så otroligt många intressanta recept och jag har testlagat flera stycken (och hämtat inspiration från ännu fler). Jag älskar att du har så många foton för varje recept.
  Stora kramar!

 5. lina skriver:

  Jag är helnöjd med din blogg precis som den är!!!!

 6. Nadja skriver:

  Din sida är ju toppen!Tro inget annat! Alltid fina recept, urtjusiga bilder och är verkligen ett föredöme för oss andra matbloggare.

  God fortsättning på det nya året önskar jag dig och din familj.

  Nadja

 7. Anne Persson skriver:

  Din sida känns jättebra på alla sätt. Det funkar finfint även med trådlöst, dålig täckning dessutom, lååångt ute på orust…Hittar inget att ”klaga” på…

  Kram Anne

 8. Margitha skriver:

  Din sida är bra som den är…
  God fortsättning..

 9. mrs-H skriver:

  Hej, Jag tycker din blogg är jättebra, du är den som inspirerat mig mest till att våga mig på en egen matblogg. Jag kan inte komma på något som är dåligt! Om du vill får du hemskt gärna gå in på min blogg och kommentera, jag tar tacksamt emot både ris och ros! http://middaghosmamma.blogspot.com
  Kram!

 10. Åsa i Skåne skriver:

  Hej Linda! Förstår att du vill förnya lite…jag e likadan ,efter nyår vill jag alltid förnya hela hemmet…haha!Samma visa varje år! Jag gillar det svart-vita starkt.Stilrent.3 saker jag oxå gillar är att du uppdaterar ofta,har många bilder till recepten o nu senast..Jolines recept!!Underbart! Längtar så till jag kan ”kocka” med min dotter i köket. Kan inte komma på något negativt med din sida…Om du ändrar på något blir det säkert jättebra,du har ju gjort det så bra hittills. God fortsättning!! Kram Åsa!

 11. Lena skriver:

  Jag tycker din sida är helt underbar!
  Härliga recept och finfina bilder!

  Förstår om du vill förnya sidan, men för mig är den helt perfekt!

  Ha en skön dag!

  Kram Lena

 12. josla-dyslexi skriver:

  din sida är jätte bra.. ha en bra söndag..

 13. kryddburken skriver:

  Ida!
  Det du klickar på som heter ”etiketter” är tags, sökord för inlägget. Klickar man på nån av etiketterna kommer man till andra wordpress-bloggare som använt samma ”taggar”. Det är alltså bara sökord för just ett inlägg. Det har ingenting med kategorier att göra.

  Jag behåller bakgrunden mörkgrå och inläggsrutan vit. Det känns stilrent som du sa Åsa! Något med logotype kanske får sig en förnying! Jätteroligt att höra att ni gillar bloggen, bilder, recepten osv! Tack!

 14. SandraW skriver:

  Hejsan! Jag har läst din blogg länge nu o blir så inspirerad till att testa nya rätter och att lära mig att blogga. Sagt o gjort och jag hoppas det är ok att jag länkar till din blogg. Den är kanon som den är….Önskar jag kunde göra så fin mat o ha så många idéer som du.

  Kramar

 15. Erika skriver:

  Gott Nytt År! Jag tror 2009 kommer bli mer fest än börsen visar. Härligt inspirerande mat du lagar.

 16. Josefin skriver:

  Hmm, funderar och funderar men inser att jag tycker om din blogg precis som den är. Räcker det inte att göra en ny bild där uppe om du vill ha lite nytt 😉

 17. Josefins mat skriver:

  Jag tycker att din blogg är fin! Det enda jag kan komma på är att texten i inläggen är lite liten, den kanske man kan förstora något? 🙂

 18. newbiecooking skriver:

  Tycker den är bra som den är, gillar dina bilder, de är alltid fina. Tänkte också att texten är lite liten, men annars funkar det, med menyer och kategorier och sådant.

  Emma

 19. Sofia skriver:

  Hejsan!
  Gillar verkligen di blogg, alltid kul att titta in här. Så här tycker jag: Det är alltid kul om det blir lite mer färg överallt nu när det snart är vår… Jag skulle även gärna läsa mer om olika produker som du väljer att använda, vad finns alltid i ditt kylskåp/frys/skafferi/inköpslista. Köper du några nya kökssaker så läser jag gärna om det… vad kan du inte leva utan i ditt kök? Gillar somsagt din blogg och ser min chans att få läsa mer! Gott nytt år!!

 20. Växelhäxa skriver:

  God fortsättning på det nya året!
  Tänker bara säga att din blogg är superbra och för min del kan jag inte komma på en enda sak som skulle behöva förbättras! Bra recept, snygg sida och massor av inspiration – perfekt alltså!

 21. anette skriver:

  Hej Linda! Jag tycker din blogg är såå bra! Ofta uppdaterad, roliga recept, personliga svar på kommentarer! Tycker inte du ska ändra, allt är så tydligt och lättsamt! Spännande utseende på sidan!Kommer nog inte på ngt att ändra på.

 22. Anna skriver:

  Tycker att alla fina bilder gör sig så fint till det svart-vita! Kommer inte på ngt annat nu… Du har en jättefin blogg med bra recept som man gärna besöker. Tack för det!

 23. Maria skriver:

  Ååå jag tycker din blogg är perfekt och jag vill _inte_ ha några förändringar 😉 Allt är toppen. Älskar den. Kram från Maria

 24. Timo Kohtala skriver:

  Kanon sida,Tittar ofta in för att få inspiration.
  Lyllo din familj som får allt det där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.