Blogg-info

Nyårsafton om bara några timmar…

kryddburken0000326
2008 års bubbelglas med Pommac! Champange är faktiskt inte godare… 🙂

Att dagarna går fort, bara virvlar förbi mig just nu kanske ni har märkt? Jag har jobbat i mellandagarna både före julen och nu innan nyåret så det har inte funnits så mycket tid till min kära Kryddburk, men ibland behöver man lite ledig också och bara mysa med familjen, datorn avstängd och inga krav, inte sant?! Men självklart ska nyåret firas, nu är jag ledig i dagarna fem! Härligt ska det bli och hela familjen samlad. Vi ska mysa med smörgåstårta, små goda drinktilltugg, fina glas med bubbel och färgglada raketer! Barnen får skåla med Pommac, och så gör även vi vuxna för ingen av oss gillar Champange faktiskt! Ska bli riktigt skönt med lite ledigt nu!

Har nyss kommit hem från jobbet och packat in ett gäng matkassar inför morgondagen! Nu tar jag kväll, ska läsa era mail och förundras över hur fantastiska läsare jag har! Tack för att ni finns! Imorgon blir det en läcker lax & räkor-smörgåstårta, missa inte den! Vi har nog infört en ny tradition för våra nyårsaftnar nu skulle jag tro. Det blir ingen tung oxfilémiddag med dessert som nyårsmat, det blir FÖR mycket har vi kommit fram till, man blir bara trött och dåsig. Istället blir det smörgåstårta precis som förra året och lite gott till drinken istället, känns mer fräscht & lätt! Ska fixa å dona på förmiddan tänkte jag. På återseende imorgon!

11 svar till “Nyårsafton om bara några timmar…

 1. elena cn skriver:

  Oops! Förlåt om jag stressar dig med nyårsrätter:) Vi drar till med…hihi..OXFILÉ! Med förrätt och dessert. Kvällen är ju lång!
  Skönt att du får lite ledigt nu.

  Önskar dig ett ypperligt nytt år!

 2. mimmismat skriver:

  Gott slut och gott nytt, Li.
  Låter som om du får en mysig nyårsafton med din familj.
  Kram Mimmi

 3. Gott nytt år!!! (snart)

  Smörgåsstårta är ju supergott! Synd att min sambo inte gillar det.. är allt för länge sen man åt det! Hoppas ni får en riktigt fin nyårsafton!

 4. Anne Persson skriver:

  Vill bara titta in och önska dig Ett gott Nytt År.

  Många kramar Anne

 5. Sara skriver:

  Gott Nytt År Linda!

 6. Proforma skriver:

  Tittar in för att önska dig Gott Nytt År!

 7. Helen skriver:

  Ha ett riktigt gott nytt år

 8. lina skriver:

  Gott nytt år!!!

 9. Pialotta skriver:

  Skål på dig du sköna.. går precis lika bra med annat bubbel än champagne;-)
  Önskar dig en riktigt trevlig och ledig kväll liksom så klart ett Gott Nytt År och tack för sista månaderna på 2008-s bekantskap.
  Tänk vad det skrivna ordet kan ge mycket glädje mellan människor som sitter bakom tangentbordet.. helt osynliga, men så närvarande i mångas liv:-)
  Kram på dig och klart vi hörs genom orden År 2009.

 10. Josefin skriver:

  Gott Nytt År!

  Här kör vi med Champis, det är också godare än Champange 😀

 11. 2anewlife skriver:

  Gott Nytt År vännen.

  Här hemma ska vi äta kall fläskfilé som marinerats i olja, citron, vitlök, salt och peppar. Köttet har jag helstekt i ugnen och marinerats över natten. Perfekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.