Dryck

Istället för att pressa själv!

kryddburken0000538
Jag har länge gått å sneglat lite på de där läskade flaskorna med texten färskpressat från Brämhults. De är lockande, men inte förrän nu när jag fick smakprover har jag testat dessa drycker! Men jag kommer absolut att köpa dessa i fortsättningen, såå härligt friska i smaken, inget socker tillsatt, inget vatten, bara frukt!
 
Sortimentet består av jucie & fruktdrycker, smoothies & Superfruits! Fick en hel del checkar så jag utnyttjade inte alla på en gång, men med mig hem fick jag sex flaskor smoothies, och tre stora flaskor juice & fruktdryck! Särskilt goda verkar de med säsongens smak, som apelsin/granatäpple, hur gott låter inte det?? Eller en smoothie på annanas/mango…  Såna här kan jag verkligen tänka mig att köpa till helgens frukostar, barnens utflykter, eller som en vitamin-bomb när man känner sig lite krasslig! Lite lyx tycker jag nog allt det är över dom och de gillar vi! 🙂

Det som jag inte fick tag på denna gång var Superfruits, det var helt tomt på de hyllorna! 🙂 Undra varför, tänkte jag! Såna måste jag leta efter nu! Spirulina, tranbär, blåbär/acaibär, ginseng & grönt te, det låter rysligt nyttigt och något vi borde nyttja nu i vinter tror jag! Självklart är det gott & extra lyxigt när man kan göra juice hemma i t ex. råsaftcetrifug eller pressa ett gäng apelsiner själv på morgonen, men detta spar ju lite tid trots allt! Ett gott alternativ tycker jag!

I det stora hela utan att vara kinkig känns det ändå som de här drycker/juicerna är de av bäst kvalité och innehåll! Vad tycker ni? Har ni provat dessa drycker?

24 svar till “Istället för att pressa själv!

 1. Jennie skriver:

  Tack detsamma! =)
  Vad gulligt av dig!

  Brämhults produkter är alldeles för goda! Mums för Hallonjuicen! =)

  Kram på dig!

 2. Unga Morsan skriver:

  Jag har druckit brämhults nypressade apelsinjuice varje morgon i ca ett halvår, efter att ha läst ”Hemlige kocken”. Jag älskar deras juice grymt mycket! Även superfruits, med blåbär är härlig att ta efter träningen. Men deras smoothies har jag inte testat, vet inte riktigt varför jag inte vågar. 🙂

 3. kardemummagumma skriver:

  Samma här! 🙂 Kom precis hem ifrån mat mässan… 😉 Ska bli skönt att kasta sig i soffan med lite helg godis!

  Ooh älskar ”hempressad juice” men får man inget annat går det med Brämhults, den där Ananas-mango har jag aldrig testat, hur var den? 🙂
  Ha en trevlig helg!

 4. Melissa skriver:

  Ja, de är absolut jättegoda. Dock lite för dyra för min smak…specielt när man är student ;)!

 5. Beatrice skriver:

  Ja de är jättegoda men jag vet inte om jag vill kalla dem färska precis… Den ”nypressade” apelsinjuicen har ”endast” 18 dagars hållbarhet medan den ”färskpressade” apelsinjuicen kan vara betydligt äldre. Hur det är med de övriga sorterna vet jag inte. Färskt? Nja inte i mina ögon men jag måste hålla med om att de är riktigt goda.

 6. nisse skriver:

  Nja. såg ett tv-program för ett par månader sen att juicen var pressad i tyskland för 9 mån sen o sen fryst.men god är den i alla fall

 7. Jenny skriver:

  Underbara! Älskar apelsin-jordgubb.. Har faktiskt det i min kyl.. Ska nog ta ett glas nu!

 8. Mattias T skriver:

  Vill inte låta negativ eller så gillar själv brämhults:P men ny pressad för dem är inte samma som för dig, den kan vara upp till 3 månader ”gammal” men den är ju god ändå men den var ju ny pressad när den tillverkades så det är ju rätt egentligen

 9. Nadja skriver:

  Tack för din fina kommentar om morotskakorna. Jag blir så glad 😀

  Nadja

 10. marie skriver:

  brämhults är bara den bästa…….. har väl gjort som du… gått o sneglat en tid på den….kan inte riktigt säga vilken som är godast…. gillar allihopa…. en riktig färskvara… mums

 11. Pialotta skriver:

  Jadå det har jag.. köper alltid Brännhults eller Kiviks fruktjuicer, då jag köper juice. Smoothies & Superfruits av dessa har jag aldrig testat, men absolut ska jag. Jag ha nu en väldigt bra mixer där man kan krossa is i oxså, så den testades i veckan här.. mycket bra, men visst måste man få vara lite bekväm ibland:-)
  Ha det gott.. trevlig lördag Linda.

 12. ingegerd skriver:

  jag har nog aldrig testat dessa produkter,men är de så goda som du säger få jag göra ett försök!ha en trevlig dag!

  jo angående engelska recept så har jag köpt engelska bakmått och så använder jag mig av recepthjälpen.se och en del böcker,nu har jag gjort några stycken så nu börjar det sätta sig!Testa det är ganska kul!

 13. Unga Morsan skriver:

  Måste bara påpeka det att nypressad och färskpressad juice är olika saker. Brämhults nypressade apelsinjuice är skickad från fabriken ca 3 dagar efter pressning till butik och håller ca 2 veckor. Färskpressad juice kan vara typ hur gammal som helst.. Det är iallafall vad jag har lärt mig. 🙂

 14. Anna skriver:

  Ja, visst är de goda. Min sambo har tyvärr upptäckt dessa, så numer får jag inhandla flera i veckan, eftersom han vägrar dricka annat. 🙂

  En del innehåller dock socker, t.ex. hallondrycken.

 15. Amiechan skriver:

  Brämhults är gott! Förr älskade jag citrondrycken – men tyvärr tror jag de ändrade receptet på den och spädde ut citronen med druvjuice. Den nya smaken har gjort att jag inte köper citrondrycken längre.

 16. Lars skriver:

  Juice bör man ju endast drick någon enstaka gång om man vill lyxa till det, eller som lördagsgodis! Innehåller alldeles för mycket frukt i en enda dryck, och i frukterna idag är det ju endast socker. Och naturligtvis fruktsocker som är extra fettinlagrande, om man har problem med det (fetma). Man blir ju inte tjock av fett, men av socker.

 17. Pia skriver:

  Hittills har jag bara smakat apelsinjuicen, men oj vad gott den smakar! Man känner verkligen att den innehåller apelsiner och inte bara en massa trams! Den ingår i ”drömfrukosten” 🙂
  Jag måste se till o smaka de andra också!

 18. elena cn skriver:

  Nej, det är inget jag har prövat men de låter onekligen väldigt goda. Är de dyra??

 19. lillsyrran skriver:

  Brämhults är goda som satan, men jag föredrar nog ändå min egen juice, fick en råsaftcentrifug i julklapp förra året använder det skitofta. Apelsin-morot är så gott att det krullar sog i tårna. Äpple-morot är deremot blä…

 20. lillsyrran skriver:

  dÄremot, skall det stå, så klart.

 21. Fredrik skriver:

  Brämhults är bra men tycker nog att den färskpressande varianten(platsburken) är lite väl besk alltså. Känns som de mixat hela apelsiner även de beska trådarna?!

 22. 2anewlife skriver:

  Joakim har i alla år kört med Brämhult. Jag tycker de är supergoda men ibland har de varit lite väl starka för min smak.

  Hoppas ni haft en trevlig helg!

 23. Cissi skriver:

  Goda tycker jag, men lite väl dyra tyvärr. Fast det får dom vara värda!

 24. Ulla-Britt skriver:

  Enda juicen värt namnet anser jag. Clementinjuicen är helt underbar. Och tomflaskorna använder jag för att frysa in saft och buljong

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.