Kött

Gnocchi med Knaperstekt Pancetta & Brie


En favorit bland gnocchirecept! Knaperstekt pancetta & brieost gör sig riktigt bra ihop i denna rätt! Allt tillsammans blir en god mix! Prova! 🙂

3 – 4 port
Det här behöver du :
1 förp. färsk gnocchi
200 gram pancetta
150 gram brieost

GÖR SÅHÄR :
Knaperstek pancettan och lägg upp på hushållspapper. Koka gnocchin enligt förpackningen, ca 2-3 min. Häll upp på ett stort fat, smula över pancettan och brieosten. Vänd om försiktigt så osten får smälta lite. Servera genast! Så enkelt och sååå gott!

0 svar till “Gnocchi med Knaperstekt Pancetta & Brie

 1. Karin w skriver:

  Åhh det där måste vara kalasgott, älskar brie men har inte smakat pancetta än!

 2. Lisa skriver:

  Vilken härlig fettfest 😉
  prova att göra egen gnocchi, det går snabbare än man tror. Men jag gillar den färdigköpta också.

 3. Sara skriver:

  Jag saknar ord för hur gott det här låter! Jag ÄLSKAR gnocchi och det här måste jag faktiskt prova på! Kan det bli enklare? =)

 4. Anna skriver:

  Jag åt också gnocci igår!! Fast det vet du ju iofs redan för du har ju skrivit det på min sida ju *tihi* Min gnoccimat smakade absolut bra men dinser MKT godare ut!! 🙂

  Attans vad tråkigt att du ska jobba ett sådant där långpass nu men jag ska också jobba som en liten gnu den här veckan, både ikväll, imorgon kväll och onsdag dag så tiden går ju fort iallafall tills du är tillbaka 🙂 Ha det superduperjättebra nu så hörs vi på onsdag 🙂 Kramelikram!!

 5. Isa skriver:

  Ser gott ut! jag har inte testat gnocci än men kanske ska slå till och göra det nu när jag har ett smarrigt och emkelt recept! 🙂

 6. lina skriver:

  Gud vad gott! Enkelt också.

 7. mimmismat skriver:

  Snabbt & gott. MUMS!

 8. Hanna skriver:

  Mmm, låter gott!

 9. carolina skriver:

  ser jättegott ut! jag brukar dock steka min gnocchi 😛 har du smakat dom med fyllning av tomat och mozarella? underbara! 😀

 10. Linda skriver:

  Oh gnocchi för tillfället hos oss en försummad favorit! Tack för tipset, det lär stå gnocchi på menyn snarast.

 11. kryddburken skriver:

  Tack för alla era kommentarer! Ja, det var väl inte det nyttigaste jag kunde komma på, men absolut en perfekt rätt som ”dagen efter” måste jag säga! Fylld gnoochi har jag aldrig provat, det är första gången jag lagar ”köpe-gnoochi”, den hemmagjorda är nog ändå snäppet godare tycker jag! 😉

 12. sussi skriver:

  gnocchi äger, men vad tusan är pancetta? Bröd eller ost?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.