Blogg-info

Tillökning i Familjen


Får jag presentera Babsan & Evert!! En liten tillökning till familjen Nilssons liv i Öjkroken! Två enormt livsglada och vackra vädurskaniner! Nä, vi söker inga recept på viltgrytor eller kanin i ugn, här nöjer vi oss med ett mysigt sällskap av dessa små frybenta!! Inte söta så säg… *S* Evert är den självutnämnda kel-proppen, han är nyfiken, alltid framme när man kommer till buren, mysig och tillgiven & vill gärna bli kliad och gosad med! Babsan lite mer avvaktande men verkar trivas trots allt, njuter av kvällssolen och funderar lite än så länge! Såsmåningom får vi nog henne också lite mer världsvan!

0 svar till “Tillökning i Familjen

 1. annamaria skriver:

  Så fina små kaniner. Ska nog inte visa dem för dottern här. Då bli jag ihjältjatad. Din dotter är väl underbart nöjd antar jag.

 2. Anna skriver:

  Åhh.. satan i gatan så söta!! *vill också ha!!!*
  Jag tycker faktiskt att du ska mata dom med din mat istället för morötter och maskrosblad för jag är så in i bomben säker på att dom skulle älska typ pizza och sånt… så det så!! 🙂

  Vilken tur att du inte var borttappad för jag var helt dundermonstersäker på att du hade gått vilse i blåbärsskogen eller blivit uppäten av en gnu kanske för det finns ju massa gnuer på Öland har jag läst!! ;P

  Imorgon hade jag dock planerat att vara borttappad i några dygn för jag ska fara till den främmande staden i västmanlandet och kladda med färg på väggarna i nya lägenheten 😀 Sen på tisdag ska jag på konferens med nya jobbet!! Jag har aldrig varit på konferens tror jag men jag känner mig sååå vuxen för det är faktiskt himla vuxet att åka på konferens ;P

  Sen så tycker jag fakteluriskt att du ska ta en sväng till min sida en gång till ikväll för jag har minsann omnämnt dig i skriften om min otroligt kulinariska lördagsmiddag (nej jag vet inte vad kulinarisk betyder men det låter fint!)

  Ha en fortsatt himla trevlig helg 🙂

 3. agnetasch skriver:

  Dags för en Kanintråd på Matforum?

 4. ingegerd skriver:

  såå sööta!!

 5. Mikaela skriver:

  Åh vad gosiga, jag har också en kanin! Fast den är kvar i gbg! Det roliga med kaniner och mig, är att vi gillar samma mat:)

 6. Liza skriver:

  Vilka sötnosar! Jag skulle nog ha svårt att äta huskaniner. Djur jag inte har någon anknytning till går ju hur bra som helst, men familjemedlemmarna får allt vackert vara ifred.

 7. Johanna skriver:

  Men vilka lurviga små sötnosar:)!!!!

 8. Karin skriver:

  Hej! vilken trevlig Blogg jag hittade helt apropå! 🙂
  Älskar matbloggar med fräscha bilder. Hoppas det är okej att jag länkar hit?

 9. vickan skriver:

  åhhhhhh så söta 🙂

 10. Katrin skriver:

  Jättegulliga små familjemedlemmar! Vi får nog vänta några år tills sonen är större innan vi skaffar sådan tillökning;)

 11. kryddburken skriver:

  Ja, visst är dom goa!! Tack för era kommentarer allihopa! jättekul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.