Drinkar

Taco – Red Fushion

kryddburken0000274.jpg
Santa Maria har gett Kryddburken lite extra krydda! 🙂 Det damp ner ett brunt inslaget paket med div. kryddmixer, drinkmixer & tortillas! Tackar så mycket!! Det var väldigt välkommet då vi älskar allt i Tex-Mex-väg! En mysig tacokväll med lite spännande kryddor kan väl passa ganska bra en söndagkväll efter en lång jobbhelg! Det nya sortimentet Red Fusion är hitills helt klart en favorit! Drinkmixerna har vi inte provat än, det får komma senare! En riktig höjdare var tortillabrödet med smak av Chili/Jalapeño, SÅ ska ett tortillas smaka! De andra varianten var Örter & Vitlök, men den smaken kändes lite främmande tillsammans med allt kryddstarkt, hade nog hellre haft en burk färskost & oliver till det brödet och värmt på det i stekpannan till mer knaperstekt! Örter & Tex Mex går alltså inte hem, men självklart chili/jalapeño med toppbetyg!! Till tacos ikväll brynte jag nötfärs och blandade i påsen ”Chipotle & Garlic”, det blev HETT!!! Men riktigt riktigt gott! Den rekommenderar jag varmt!

T O R T I L L A S  :
CHILI & JALAPEÑO TORTILLA Vetetortilla med chiliflakes som tillsammans med paprika och jalapeño ger fyllig smak och hetta.

HERBS & GARLIC TORTILLA Aromatisk, saftig vetetortilla med smak av sydfranska örter och vitlök.

K R Y D D M I X E R  :
FAJITA SPICE MIX / Cilantro & Lime Kryddmix med inslag av örter som sätter smak på tortilla- och tacofyllningar. Passar bäst till kyckling.
TACO SPICE MIX / Chipotle & Garlic Ger en intensiv och välbalanserad smak av rökta jalapeños och vitlök.
PICO DE GALLO SPICE MIX Kryddmix till en mycket populär mexikansk tomatsallad. Koriander, lime och röd jalapeño präglar den fräscha, intensiva smaken.

D R I N K M I X E R  :
MOJITO DRINK MIX Mix för den populära, svalkande kubanska drinken med smak av lime, färsk mynta och ljus rom.
MARGARITA DRINK MIX Mix för cocktailklassikern från Mexiko, som får sin smak av tequila och som gärna serveras i höga glas med frostad saltkant.
CAIPIRINHA DRINK MIX En traditionell brasiliansk drink med smak av sockerrörsdestillatet Cachaca och härlig fräschör av lime.
Samtliga drinkmixer ger uppfriskande drycker även utan tillsats av alkohol.

0 svar till “Taco – Red Fushion

 1. Emma skriver:

  Kan inte annat än hålla med tortillabrödet med chili/jalapeno är jättegott. Har inte testat så mycket än men det kommer jag att göra. Deras red fusion sortiment verkar jättebra.

 2. kryddburken skriver:

  Emma!
  Ja, lite kryddigt sting i det hela! Riktigt gott!

 3. Mia skriver:

  Jättesnygga skålar! Får man fråga om de finns att köpa någonstans?
  P.S Jag har smygit runt massor här och fått en mycket bra matinspiration.
  /Mia

 4. kryddburken skriver:

  Mia!
  Skålarna är ett set vi fick i julklapp på jobbet men jag ska luska lite med chefen så kanske jag får reda på inköpsstället! *S*

 5. Mia skriver:

  Åh, det skulle vara toppen! Sådana skålar skulle vara perfekt för oss – tacoälskare som vi är.
  /Mia

 6. malin skriver:

  hur får du hem så mycket roliga saker i brevlådan?som det här till tacosen .??jobbar du med mat eller något?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.