Blogg-info

Ny hårddisk på gång….

kryddburken_korsbarsblomma.jpg
Körsbärsblomma i motljus, en sen sommarkväll i Öjkroken.

Återigen har åskan snott vår dator!! Pang en förmiddag så var datorn död… IGEN!! *S*
Ny hårddisk är införskaffad och imorgon får vi hem datorn. Har recept & bilder samlade på hög här så det blir en ordentlig uppdatering inom kort! Så därav mitt plötsliga bortfall. Hur sjutton gör man för att inte åskan ska slå ner i datorn fler gånger, tips mottages tacksamt! 😉 Har för mig att det finns nån manick man kan sätta i telejacket, men till själva strömbrytarn, finns det nåt till den? 

På återseende, jag är snart i farten igen!!

0 svar till “Ny hårddisk på gång….

 1. Andreas skriver:

  Ajdå ja Åskan kan ställa till med mycket.

  Du tänkte nåt sånt här?
  http://www.dustinhome.se/DacsaPortal/?ProdID=5010021069
  http://www.dustinhome.se/DacsaPortal/?ProdID=5010080522

  Själv har jag en sån här:
  http://www.dustinhome.se/DacsaPortal/?ProdID=5010032967

  Skyddar både mot åska samt att man kan faktiskt kan fortsätta några minuter och jobba vid datorn om strömmen går.

 2. matti skriver:

  Ääääääääääääääääntligen igen händer det ngt på bloggen. Som jag väntat!!!
  Kom över denna sidan när jag Googlade på ”köttfärssås”. Blivit underbart konverterad ifrån mina egna(rätt repetativa)recept. Underbart att bara snurra runt på mat-delen eller titta på BRA bilder, familjeblogg osv.

  Inspiration är bra, DIN sida är BRA!!!

  må Mums,

  matti

 3. kryddburken skriver:

  Matti! Tack för trevlig respons! Det är inte ofta det händer att bloggen står still, en vecka nu… 🙁 Men jag skyller helt & hållet på datorn!!! Saknar att blogga men via jobbet får jag inte in några bilder! På återseende, förhoppningsvis redan imorgon!!

 4. kryddburken skriver:

  Andreas! Det där ska jag verkligen kolla upp!! Tack för tipset!

 5. Moncia O skriver:

  Jäklars vilken fantastisk blogg. Många recept som jag kommer att testa kan jag lova, vissa kommer jag dock att modifiera om så det blir lite ”light” då jag är viktväktare.
  Fantastisk sida.

  Monica

 6. Geo75 skriver:

  Hej, saknar så att din blogg ligger still nu pga åskan 🙁
  Jag efterfrågade dig för ett par dagar sen på AFF Mat & Dryck men nu örstår jag, du har ju inte haft dator! Hojta gärna till när du är ”back in business”, behöver lite tips 😉

  Mvh Annika (Geo75)

 7. kryddburken skriver:

  Monica!
  Tack för att du uppskattar bloggen! Självklart kan man modifiera och göra recept med light! Helt rätt! Välkommen tillbaka!

 8. kryddburken skriver:

  Geo75!
  Va roligt att du saknar mig! Fick precis hem datorn nu på morgonen, tog längre än beräknat men så är det väl med såna här apparater, alltid nåt som ska jävlas! *S* Håller på tömma minneskortet från kameran med alla matbilder o div! Så snart är bloggen uppdaterad igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.