Blogg-info

Kryddburken – Back in buisness!!!

Nu är jag tillbaka!!

Datorn är tillbaka på sin plats på skrivbordet, dock en smärre sorg för allt som inte gick att spara men nu fungerar iallfall datorn & jag kan blogga igen!! Har saknat er massor & nu kommer middagar laddas upp på hög, så var beredda!! *S*

 / Kära Hälsningar Li.

 

0 svar till “Kryddburken – Back in buisness!!!

 1. Didda skriver:

  Härligt att du är tillbaka igen. Du är saknad! *kram*

 2. Pilon skriver:

  Hej Li!!!

  Efter att ha läst ditt reccept på fläskpannkaka blev jag faktiskt ganska äckald, men sen gar jag din blogg en chans till och kollade in nästa reccept och fastnade direkt, blåbärspannkaka !! SÅ GOTT DET LÅTER!! och sen var efter som jag läste dina andra reccept blev jag mer och mr förtjust och slutligen kär =D Alla reccept (förutom fläskpannkakan) är ju helt och hållet Underbara!!! alltså jag har inte testat någon avd om ännu, men det dröjer nog inte länge för än jags ätter tänderna i någon av dom !!! =D för dom är så bra skrivna så det ser inte alls svårt ut o göra, väldigt konkret och enkelt 😀 tackf rö att du finns, eller nåt =D /mvh en beundrare @->

 3. kryddburken skriver:

  Pilon!
  Kul att kunna omvända någon som först blivit äcklad! Inte illa! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.