Blogg-info

GÄSTBOK

gästbokRis, ros, funderingar, frågor, allt är välkommet.
Det går även bra att maila mig om du hellre vill det!

/Linda

 

 

Seså, skriv en rad nu…

 

 

134 svar till “GÄSTBOK

 1. Barbro Thörnqvist / Norrland :-) / skriver:

  Hej ! Åter igen en titt på din underbara sida som gett så mycket inspiration och sen då alla goda midddagar som åstadkommits 🙂

  Kul med Marknad oavsett var i vårt avlånga land.

  Joo de var de där med de räfflade ”spadarna” Jag har dem i både rund form och rektangulär uppvuxen med dem oxå Används till att lägga upp smör med på ett fat. Man blötte spaden i lite kallt vatten under kranen sen i smörbyttan el paketet och fick då en fin räfflat skiva att lägga på fatet Detta var ju lite före våra färdiga askars tid men varför inte återigen införa snyggt upplägg på ett fat ? Så vackert med vattenpärlorna glittranade. Mor saltade alltid lite extra över innan servering vid de tillfällen hon blandat hälften smör hälften margarin i byttan varifrån det togs.
  Lycka till med ”smörandet ”

 2. Calle skriver:

  Oj!
  Kollade in här nu efter ett hett tips här ”http://www.gamereactor.se/blog/petter/”
  Och jag måste säga att du verkar sjukt begåvad vad gäller matlagning.
  Jag måste åka och plocka jordgubbar! Krämen ser sinneslöst smaskig ut!

 3. patricia skriver:

  Vad är det som man bara måste ha hemma när det gäller matlagning?
  Kram particia

 4. Malin skriver:

  Underbara recept! Barnen älskade blåbärskakan och mannen arraksrutorna. Tack för inspiration.. Malin

 5. Linda skriver:

  Hej. Vill först bara säga att du har en underbar blogg med underbara recept och bilder. Jag o min familj har ofta avnjutit många middagar från din blogg.
  Men nu till en helt annan fråga som inte handlar om mat =)
  Ni bor väl på Öland om jag inte har helt fel för mig…Jo nu e det så att jag o min familj ska dit imorgon till djurparken och undrar bara vad ni har för väder där??O vad ni väntas för väder imorgon? Ha ha lite annorlunda fråga säkerligen =)
  Ha en bra dag!! Mvh Linda

 6. Evelina skriver:

  Underbar matblogg! Hade gärna viljat se recept med ”vegetariskt kött”. Jag är såpass kass på matlagning, så jag vet inte vad jag ska äta till det. Oftast blir det vita bönor och det börjar bli en aning tråkigt. Hoppas min viljan går vidare! 🙂

 7. Jessica skriver:

  Hej hej!
  Vill bara säga att den här sidan är helt otrolig!! Du är ju bara så duktig! Har den som favorit och älskar att titta in här och bara njuta av dina recept! Bästa matbloggen i HELA Sverige, utan tvekan!

  Många kramar till dig!

 8. nasta skriver:

  Hej, jag är en tjej på 17år jag läser din blogg varje dag, den ger mig otroligt myvket inspiration. Tack för en underbar blogg 😀 tackhej

 9. Jenny B skriver:

  Hejsan!

  Kikade in här av en slump,men vilka fantastiska bilder och en massa intressanta recept!!! Har testat morotsfrallorna..MUMS de absolut godaste jag ätit!!! rev över västerbottensost och hade i pinjenötter och solrosfrön istället för de frön som var med i receptet..sååå gott SUCCE helt enkelt :-)…

 10. Ann Damgren skriver:

  Vad jag älskar din sida…..Underbart när man har idetorka…..Har provat massor av dina recept, och det blir alltid lika uppskattat av matgästerna…..

  Kram Ann

 11. kajomida skriver:

  Är svenska men bor sedan knappt 25 år i Tyskland. Igår blev jag sugen på smörgåstårta, som man inte kan få tag på här nere. Och då hittade jag hit 😉

  Efter att ha läst/sett *alla* recept på smörgåstårtor så blev jag inte mindre sugen… Har nu beslutat att jag ska pröva att göra en själv och testa den på mina tyska vänner. De anar inte, vad de gått miste om 😉

  Bor själv numera på en ö (Fehmarn) dit det kommer många svenskar. Tyvärr har ingen med sig svensk (Präst-)Ost och svenskt bröd, som jag saknar mycket *suck* men de flesta ingredienserna kan jag *översätta* till tyska produkter…

  En jättebra sida, som jag säkert kommer att besöka igen, tack Linda!

 12. Camilla skriver:

  en helt underbar matblogg som jag och min man ska följa flitigt… jättegoda recept och bra skrivet .. kan inte hitta bättre blogg en guldmedalj till dig..

 13. MariaJ skriver:

  Oj vilken sida jag hittade av en slump! Idag är både morotsfrallorna och kasslergratängen på G. Bullarna jäser just nu på plåten. Dom är gigantiska!
  I din blogg kommer jag få mycket inspiration.

 14. Ann skriver:

  Hej Linda!
  Tusen tack för det fina omdömet för Himla-Gott! Så roligt att ni hade en fin stund hos oss!
  Himla välkomna tillbaka!
  Kram Ann

 15. Lisbeth skriver:

  Halkade in här på ett bananskal. (sökte på potatisbullar)
  Nu fick jag massa matinspiration och hit kommer jag tillbaka!/Lisbeth

 16. Therese i Kalmar skriver:

  Herregud vad hungrig jag blev när jag började kolla igenom din blogg, haha… så otroligt smaskiga bilder 🙂 blev verkligen inspirerad att försöka mig på några av recepten!

 17. Camilla från Öland skriver:

  Vill bara tala om att din blogg läser jag varje dag.Idag provade jag Fläskfile med soltorkade tomater och pastagratäng.Alla i familjen tyckte det var jättegott och då ska du veta att barnen är rätt kräsna.Tack för tipsen!

 18. Shabbe skriver:

  hej hej
  ville bara saga att jag tycker att du har en super fin o mysig blogg:) gillar den skarpt o flojer den fran holland:)
  Jatte fina bilder o super bra med bilder under hela recptet:)
  Tack tack:)

 19. Katarina skriver:

  Hej

  Underbar sida, finfina recept och helt fantastiska bilder.
  En fråga: Har du nåt recept på krokantbotten när man tex gör en cheesecake…?

  Mvh//Katarina

 20. Ida Nilsson skriver:

  Hej!
  Tycker du har en helt fantastisk blogg och jag läser den slaviskt VARJE DAG. Är en 20årig ölänning (borgholm) och tycker det är skitkul med den framgången du förtjänar!

  Keep on!

 21. Livia skriver:

  Jätte fina muffins! Har du även testat silikonformarna från Cervera? (skickar en länk med fina bilder från Per Pr hemsida).

 22. Veronica Stensson skriver:

  Din sida ger mig vädigt mycket inspiration och har lärt mig massor. Just nu är jag inne på långkok, eller att köra en köttbit länge i ugnen som pulled pork och andra smaskiga saker. läser den regelbundet och tippsar alla jag träffar om den.
  Tack och åter tack för en underbar blogg

 23. Niklas skriver:

  Underbar sida! Vi har lagat många saker härifrån och blir aldrig besvikna!
  Vi bugar och bockar för att du har gett oss insperation till att laga varierad mat så vi inte fastnar i 7 olika rätter 🙂

 24. Fredrik skriver:

  Hej!
  Googlade efter ett smaskigt recept på vaniljbullar, och kom fram till din hemsida. Väldigt många fina recept och mycket mumsigt att baka vilket kommer göra din hemsida till den jag i fortsättningen använder då jag ska baka något till fikarasten på jobbet.

  Tack för en bra hemsida och lycka till i fortsättningen!
  /Fredrik

 25. roffekock skriver:

  Du min livlina tack och åter tack för du och din blogg.
  Vem hittar inte hit?

  En Björnkram från eran ”cyberfaffa”

 26. Ulrika skriver:

  Grattis Linda! Eftersom jag inte träffar dig fast vi bor så nära säger jag det här. Hoppas att ni får det underbart! //Ulrika

 27. Marléne skriver:

  Många frestande recept. Här och nu spar jag din sida, Ett måste!! 🙂
  Vill även tacka för att du delar med dig av det goda, ja Livets goda mat.

  Ha det gott.

  Mvh
  Marléne

 28. Marléne skriver:

  Många frestande recept. Här och nu spar jag din sida, Ett måste!!
  Vill även tacka för att du delar med dig av det goda, ja Livets goda mat.

  Ha det gott.

  Mvh
  Marléne

 29. kryddburken skriver:

  Anna!
  Frystejpen funkar som en ”dämpare” till blixten. Du får ett mjukare ljus och inte så skarpt typiskt ”blixtfoto”! Det funkar alldeles utärmkt även på en kompaktkamera!
  /Linda

 30. roffekock skriver:

  Gamla recept ”Öländska sådana” kan man få sådana Linda?

  //roffe

 31. kamila skriver:

  Hittade hit först nu, efter all tid som ett fan. Läser bloggen dagligen. Jag kommer förmodligen länka hit endel från min blogg. Då du gör så mycket av det där pilliga som jag är sämre på. Tex pepparkakshus 😉

  http://www.ovanligtgott.se

 32. foodelicious.se skriver:

  Mycket intressant matblogg du har med frestande recept och smakfulla bilder. Fortsätt gärna på den vägen 🙂

 33. Therese skriver:

  Hej!
  Tack för en underbar sida med fina recept och bilder som man bara vill dyka in i!

  Jag undrar lite angående köksassistenter; vad ska man tänka på när man köper en ny? Jag är på jakt men blir helt villrådig bland alla märken och funktioner..
  Jag är inte ute efter någon extravaganza med mixer och sånt, utan mest en som man kan vispa med och göra deg 🙂

  Vad har du för någon?

  Hälsn. Therese

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.